fbpx
58   90
100   507
136   437
95   157
60   114

Swisse Beauty supplementen

Schoonheid komt van binnenuit! Een uitspraak die je natuurlijk vaak hoort. Swiss Beauty heeft dit letterlijk genomen en drie supplementen ontwikkeld die ingrediënten bevatten om jouw natuurlijke schoonheid van binnenuit te ondersteunen. De unieke 10-daagse shotkuur van Swisse Beauty is uitgeroepen tot Product van het jaar 2021 en dit trok meteen mijn aandacht. Toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik deze producten wilde ontvangen hoefde ik ook niet lang na te denken! Inmiddels heb ik ze in huis en is het tijd om je, in dit artikel, alles te vertellen over de Swisse Beauty supplementen. Lees je mee?

Beauty Supplementen van Swiss

Disclaimer: de werking van beauty supplementen is zichtbaar tussen de 4 en 8 weken. Het duurt dus wel even en het is dus een lange termijn project. Ik ben op dit moment net gestart met het gebruiken van de Swisse Beauty Supplementen. Òf ze werken? Dat kan ik je dus nog niet vertellen. Dit artikel is puur informatief bedoeld! Ik ga je gewoon wat meer vertellen over de supplementen.

Ik heb dus drie varianten ontvangen, namelijk:

 • Beauty Collageen+
 • Collageen tabletten
 • Haar Huid Nagels tabs

Beauty Collageen+

We trappen af met de Swisse Beauty Collageen+. Dit is dus een 10-daagse shotkuur zie belooft voor een stralende huid te zorgen. De shots bevatten vitaminen, hyaluronzuur, collageenpeptiden en de antioxidanten C, E en Koper.

 • Eén shot per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

Collageen tabletten

Van shots gaan we naar de tabletten, namelijk de Swisse Collageen tabletten. Tabletten die de belangrijkste ingrediënten, collageen en hyaluronzuur, bevatten. Eigenlijk bevatten deze tabletten nagenoeg dezelfde ingrediënten als de 10-daagse shotkuur. Je kunt deze tabletten dus gebruiken als onderhoudskuur nadat je de shotkuur hebt gedaan. Je kunt de shotkuur dus als een boost zien en deze tabletten als onderhoud.

 • Tussen de 30 en 40 jaar: 1 tablet per dag
 • Tussen de 40 en 50 jaar: 2 tabletten per dag (’s morgens en ’s avonds 1 tablet)
 • Boven de 50 jaar: 3 tabletten per dag (bij voorkeur 1 tablet ’s morgens en 2 tabletten voor het slapen gaan)

Haar Huid Nagels tabs

Last but not least, de Swisse Haar Huid Nagels tabs. Het belangrijkste ingrediënt van deze tabs is biotine. Een ingrediënt die zorgt or een mooie bos haar en mooie, sterke nagels. Het supplement bevat daarnaast ook antioxidanten om de huid in een goede conditie te houden. Om precies te zijn de antioxidanten C en zink.

 • Eén tablet per dag, tijdens of direct na een maaltijd.

Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar deze Swisse Beauty supplementen en ga ze dus de komende tijd, netjes volgens de gebruiksaanwijzing, gebruiken. Ik start met de 10-daagse shotkuur en de Haar Huid en Nagels tabs. Na de shotkuur ga ik de Collageen tabletten gebruiken als onderhoud en ik ben heel benieuwd naar de werking ervan. En ik ben benieuwd naar het tijdsbestek waarin ik verschil ga ervaren. In ieder geval zijn het dus supplementen die ingrediënten bevatten die je lichaam nodig heeft voor bijvoorbeeld een mooie huid, glanzend haar en sterke nagels. Je hebt dus eigenlijk je lichaam een handje door een extra dosis van deze ingrediënten in te nemen. Goed om te weten is dat het allemaal natuurlijke ingrediënten zijn. Baat het niet, dan schaadt het niet!

 • Beauty Collageen+ 10daagse shotkuur kost €39,99
 • Collageen tabletten kosten € 29,99
 • Haar Huid Nagels tabs kosten € 24,99
  • Ze zijn uiteraard verkrijgbaar bij Swisse Beauty

Heb jij weleens beauty supplementen geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: