fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Telefoonhoesjes van Burga

Telefoonhoesjes van Burga

Sinds een aantal maanden heb ik een iPhone 12 Pro Max. Ik geloof niet dat ik ooit enthousiaster ben geweest over een telefoon. Wat is dit een fantastisch apparaat zeg. Ik ben erg zo blij mee! De foto’s zijn fantastisch en dat is voor mij, voor mijn blog en instagram, natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarmee is dit gelijk een hele goede investering. Het is natuurlijk een dure telefoon die ik zo goed mogelijk wil beschermen. Ik heb een prachtig pakket ontvangen van Burga en in dit artikel vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

BURGA iPhone 12 pro max telefoonhoesje

Burga is een webshop die telefoonhoesjes verkoopt voor telefoons van allerlei merken en verschillende types. Daarnaast verkopen ze ook andere producten zoals macbook-hoezen, schermbeschermers, draadloze opladers en opladerkabels. De producten zijn allemaal van hoge kwaliteit en hebben een hele toffe vormgeving. Bij het zien van de telefoonhoesjes werd ik op slag verliefd. Wat een toffe designs!

Op dit moment heeft Burga een hele toffe actie, namelijk:

Wanneer je 2 telefoonhoesjes koopt, krijg je er twee gratis. Is dat geen toffe deal?
Check deze actie via de link –> https://glnk.io/00wp/lindseybeljaars

Uiteraard ben ik op zoek gegaan naar een geschikt iPhone 12 telefoonhoesje. Voor de 12 pro max om precies te zijn. Het was zoeken en moeilijk kiezen tussen alle toffe designs. Maar uiteindelijk is het mij gelukt en heb ik vier hele leuke hoesjes uitgekozen.

Vanilla Sand Marble

Het eerste hoesje waar ik voor koos is dit prachtige wit/creamy hoesje met een marmerprint. Door de gouden details krijgt dit hoesje een hele klassieke en chique uitstraling.

Nostalgic Pink

De zomer zit eraan te komen en dus kon ik het niet laten om te kiezen voor een hoesje waar ik absoluut de summer feelings van krijg. Dit is een lichtroze hoesje met hierop allemaal flamingo’s. Fantastisch, vind je niet?

Almond Latte

De naam vind ik natuurlijk al fantastisch. Dit is een crèmekleurig hoesje met een uniek patroon van assymetische stippen. Leuk toch?

Golden Coral

Ik ben dol op roze en kon het dus niet laten om nog een roze hoesje te kiezen. Dit is een roze, koraal kleurig hoesje met een prachtige, gouden marmeren swirl erin. Super mooi en classy en natuurlijk ook perfect voor de lente en zomer!

Ik ervaar de Burga telefoonhoesjes als stijlvolle en beschermende telefoonhoesjes. Ze voelen ontzettend stevig aan en ik heb het gevoel dat mijn telefoon heel erg goed is beschermd met een hoesje van Burga. Wel zo’n fijn idee natuurlijk! Om mijn telefoon nog extra te beschermen heb ik op mijn scherm ook een schermprotector aangebracht van Burga. Je hoort het al, ik ben erg zuinig op mijn telefoon. Maar wel fijn dat ik dat, met dank aan Burga, kan zijn in style! 

Check de telefoonhoesjes en de toffe buy 2 get 2 free actie zelf in de webshop van Burga. 

Kende jij de telefoonhoesjes van Burga al? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

1 Reactie

  1. 13 mei 2021 / 16:36

    Wat een vrolijke hoesjes heb je uitgekozen zeg! 🙂