fbpx
29   140
105   214
121   267
239   278
126   258

Florena dag- en nachtcrème

Florena dag- en nachtcrème

Laatst ontving ik een prachtig pakket van Florena Fermented Skincare. Half april testte ik de Florena Face Cleansing Bar en daar was ik ongelofelijk over te spreken. Sterker nog, die is direct mijn dagelijkse skincare routine in gegaan en ik gebruik hem nog steeds iedere dag. In dit artikel review ik de Florena dag- en nachtcrème. Ben jij benieuwd naar deze dag- en nachtcrème van Florena? Lees mee.

Florena Fermented Skincare heeft een vrij uitgebreide skincare lijn. Naast dag- en nachtcrèmes hebben ze bijvoorbeeld ook een reinigingsmelk, gezichtsolie en een face bar. Crèmes hebben ze in drie verschillende lijnen namelijk:

 • Antioxidant 
  • Dag- en nachtcrème
 • Hydrating
  • Dag- en nachtcrème
 • Anti-age
  • Dagcrème

Ik heb dus de Florena Fermented Skincare Anti-Age dagcrème en de Florena Fermented Skincare Antioxidatieve nachtcrème ontvangen en deze twee crèmes ga ik in dit artikel met je bespreken.

Allereerst weer mijn complimenten voor de vormgeving van Florena. Dit ziet er toch fantastisch uit? Ik vind het echt een plaatje! De crèmes zitten dus in een vierkante verpakking en de potjes zelf zijn wit met een sticker in dezelfde vormgeving als de verpakking met een soort zwarte bamboedeksel. Niets op aan te merken!

Florena dag- en nachtcrème

Florena Fermented Skincare Anti-Age dagcrème

Een anti-age dagcrème, die kan ik inmiddels wel gebruiken. Ik ben in april 27 geworden en heb nog geen last van lichte lijntjes. Echter ben ik wel van mening dat je juist nu je huid zo goed mogelijk moet verzorgen om er juist voor te zorgen dat die fijne lijntjes nog even wegblijven.

Deze crème belooft het volgende:

 • Hydrateert en verzacht, terwijl het de huid verstevigt en de elasticiteit verbetert. Voor zichtbaar verminderde lijntjes en rimpels vanaf slechts 4 weken.

De crème is verrijkt met verstevigende, gefermenteerde kamperfoelie, hyaluronzuur en gefermenteerde olijfolie zorgt voor ultieme hydratatie. Gefermenteerde olijfolie bevat minstens tien keer meer essentiële vrije vetzuren (waaronder Omega 6 en 9) in vergelijking met niet-gefermenteerde olijfolie.

Hij is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Florena Fermented Skincare Antioxidatieve nachtcrème

De nachtcrème komt dus uit de antioxidant lijn. Hij belooft de huid er glad en jeugdig uit te laten zien. Klinkt als een goede combi van crèmes!

Deze crème belooft het volgende:

 • De nachtcrème helpt de hydrolipidenfilm van de huid te herstellen.

De crème is verrijkt met gefermenteerde postelein, een krachtig antioxidant met een ontgiftende werking en gefermenteerde lactobacillus voor een hydraterende werking. Hij bevat Omega 6 en Omega 9 en gecertificeerde Vitamine E, een natuurlijke antioxidant die de huid beschermt tegen vrije radicalen.

Hij is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

Conclusie

Uiteraard heb ik zowel de dagcrème als de nachtcrème inmiddels een tijdje in mijn dagelijkse routine zitten. Juist om ze zo goed mogelijk te kunnen testen. Wat mij direct opvalt is dat de crèmes echt ontzettend lekker ruiken. Ze ruiken fris en bloemig tegelijkertijd en ik ben er meteen weg van. Daarnaast trekken ze heel snel in en heb ik echt het gevoel dat ze mijn huid voeden en hydrateren. Ik heb een vrij makkelijke huid met weinig onzuiverheden en voor mij, in deze tijd van het jaar, zijn ze echt een aanwinst. Ik gebruik ze heel graag iedere dag! De dagcrème dus in de ochtend, voor dat ik mijn make-up aanbreng. En de nachtcrème, in de avond, op een gereinigde huid. Ik ben er blij mee!

 • Florena Fermented Skincare Anti-Age dagcrème bevat 50ml en kost € 30,99
 • Florena Fermented Skincare Antioxidatieve nachtcrème bevat 50ml en kost € 30,99
  • De producten zijn te koop bij Kruidvat

Heb jij de producten van Florena al gespot in jouw dichtstbijzijnde Kruidvat filiaal? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

 1. 16 mei 2021 / 11:39

  Wat fijn dat ze zo lekker ruiken! Ze klinken zeker niet verkeerd. 🙂