fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Reizen met een negatieve corona PCR-test

Reizen met een negatieve corona PCR-test

Daar zitten we dan, hartje mei en helaas heeft de lente zich nog weinig laten zien. Gelukkig komen er steeds meer versoepelingen en daar ben ik ontzettend blij mee. Ik denk wij allemaal wel! Als ik ergens ongelofelijk naar verlang dan is het wel reizen. Ik ben dol op reizen en kan niet wachten om weer de grens over te gaan. Het ziet er naar uit dat reizen met een negatieve corona PCR-test een maatregel is waarmee dit mogelijk gemaakt kan worden. Een goed plan als je het mij vraagt. In dit artikel vertel ik je er meer over. Lees je mee?

Afgelopen zomer zijn mijn vriend en ik twee keer op vakantie geweest. Wij zijn beide keren naar Zuid-Frankrijk geweest. Gelukkig konden we de grens over en eenmaal in Frankrijk was het een kwestie van ons aan de coronaregels houden die daar gelden. Eigenlijk kwamen we voornamelijk in contact met andere mensen in de supermarkt maar dat is uiteraard in Nederland niet anders.

Voor dit jaar staat Italië op onze planning en eventueel Zuid-Frankrijk als plan B. Maar uiteraard hopen wij enorm dat plan A kan doorgaan en dat we kunnen gaan genieten van al het moois dat Italië te bieden heeft. Ik ben zelf nog nooit in Italië geweest en ik heb zo ontzettend veel zin om dit land te ontdekken.

PCR test met internationaal erkend reiscertificaat

Bij code oranje dient een quarantaineverplichting wat natuurlijk veel mensen weerhoudt om te reizen. Bij code geel is dit niet het geval en staat vermeld: ‘Reizen kan, maar wees waakzaam, er zijn risico’s.’ Veel gebieden staan op dit moment nog op code oranje maar gelukkig worden er ook al gebieden versoepeld naar code geel. Eerlijk gezegd hoop ik natuurlijk dat er steeds meer landen naar code geel gaan en we dus gewoon op vakantie kunnen gaan. Ik verwacht echter wel dat we deze lente/zomer alleen mogen reizen met een negatieve corona PCR-test. Persoonlijk vind ik dit geen probleem en zou mij dit absoluut niet weerhouden om op vakantie te gaan.

Spoedtest.nl biedt hierin de helpende hand en faciliteert toegankelijke, betrouwbare en snelle coronatesten. Deze testen worden uitgevoerd door gecertificeerde medewerkers die werken volgens de standaarden van het RIVM. De uitslag krijg je binnen enkele uren en deze gaat gepaard met een wereldwijd erkend reiscertificaat. Juist dat maakt het verschil! Bij een zelftest of bij een test van de GGD krijg je wel de uitslag maar geen internationaal erkend reiscertificaat. En juist de PCR test met internationaal erkend reiscertificaat is precies wat je nodig hebt!

Je hebt keuze uit 70+ testlocaties dus er zit er altijd één in de buurt. Op dit moment kost een test met spoed € 139,- en dan heb je de uitslag op dezelfde dag. Een PCR-economy test kost € 99,- en dan heb je de uitslag de volgende dag vóór 18:00 uur. Beide testen zijn dus inclusief internationaal reiscertificaat.

  • Let op: de prijzen van deze test veranderen steeds. Bekijk dus echt de website van spoedtest.nl voor de actuele prijzen

Ben jij van plan binnenkort de grens over te gaan? En vind jij reizen met een negatieve corona PCR-test een probleem?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: