fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Een bh zonder beugel

Give a girl the right lingerie, and she can conquer the world. Een quote die denk ik wel de spijker op z’n kop slaat. Ik voel mij absoluut beter, mooier en zelfverzekerder als ik een mooi lingerieset draag. Ik ben dan ook zeker bereid hier wat meer geld aan uit te geven. Ik heb eigenlijk altijd voorgevormde beugelbh’s gedragen maar probeerde laatst voor het eerst een bh zonder beugel. Hoe ik dit heb ervaren? Dat lees je in dit artikel.

Een beugelloze bh

Beuggelloze bh’s zijn op dit moment absoluut een groeiende trend. Sowieso zijn er tegenwoordig bh’s in allerlei vormen en maten en gelukkig maar! Wij, vrouwen, zijn er ook in alle vormen en maten dus dat is eigenlijk natuurlijk niet meer dan logisch. Jarenlang koos ik standaard voor een voorgevormde beugelbh en laatst besloot ik dus eens een beuggeloze bh te proberen. Puur omdat ik uiteraard de trend heb opgepikt en benieuwd was hoe ik dit zou ervaren.

Comfort was eigenlijk het eerste woord dat in mij opkwam. Een bh zonder beugel klinkt echt alsof hij mega chill zit. Maar geeft hij ook mooie vorm en voldoende ondersteuning? Dat vroeg ik mijzelf af. Hunkemöller heeft een breed assortiment aan bh’s zonder beugel en dus besloot ik daar een bestelling te plaatsen. Sowieso komt 90% van mijn lingerie van Hunkemöller en dat maakte het bepalen van de juiste maat wel zo eenvoudig.

Triangle bralette

Je hebt natuurlijk niet-voorgevormde, beuggeloze bh’s maar dat vond ik nog een stapje te ver. Ik ben dus gegaan voor een voorgevormde bh zonder beugel. De bralette die ik heb gekozen heeft een triangelvorm met kant op de cups. Hij heeft verstelbare schouderbandjes en sluit aan de voorkant. Ik besloot hem in dezelfde maat te nemen als ik normaal ook zou doen en dat was een goede keuze. Deze bh zit echt als gegoten! Hij biedt voldoende steun en zit ongelofelijk comfortabel. De rug vind ik ook echt prachtig en zoals je hoort heb ik echt helemaal niets op deze bralette aan te merken.

Mijn eerste ervaring met een beugelloze bh is dus fantastisch. Ik ben zeker van plan om meerdere bralettes aan te schaffen en verwacht dat mijn voorgevormde beugelbh’s langzaamaan gaan plaatsmaken voor voorgevormde bh’s zonder beugel. Er gaat een wereld voor mij open!

Wist je dat veel van de Hunkemöller bh’s zonder beugel gemaakt zijn van duurzame materialen? Hierdoor behoort het dus tot de categorie duurzame lingerie. Een extra pluspunt als je het mij vraagt. 

Welk type bh is jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking met Hunkemöller.

Delen: