fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum

Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum

Afgelopen april ben ik 27 jaar geworden. Langzamerhand beginnen zich hele fijne lijntjes te vormen in mijn gezicht en dit is dus een mooie leeftijd om te starten met anti-aging producten. Een tijdje terug ontving ik het Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum. Een perfectere timing is er niet! Inmiddels heb ik het product een tijdje in gebruik en in dit artikel vertel ik je er alles over. Benieuwd? Let’s go!

Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum

Serum van Eucerin

Eucerin is natuurlijk een hartstikke bekend merk. Ik heb er meerdere producten van gebruikt en tot mijn verbazing ontdekte ik dat ik nog nooit eerder een product van het merk heb gereviewed. Wat stom! Gelukkig is daar vandaag verandering in gekomen want dat verdiend het merk absoluut. Want, als ik het mij goed herinner, heeft een product van Eucerin mij nog nooit teleurgesteld.

Dit Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum is een nieuwe introductie van het merk. Het serum is speciaal ontwikkeld om de eerste, zichtbare tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Hierbij kun je denken aan fijne lijntjes, vergrote poriën of een ruwe of doffe huid. Hij maakt ultra fijne lijntjes voller en verfijnt de poriën. Sounds great! 

Het ultralichte serum bevat onder andere drie belangrijke actieve ingrediënten hyaluronzuur, glycolzuur en melkzuur, voor een zijdezachte, meer stralende en jonger uitziende huid. 

Het serum van Eucerin zit in een typische Eucerin verpakking. Deze vind ik er zelf altijd heel clean uitzien. Eucerin is verkrijgbaar bij de apotheek en dat kun je aan de verpakking, naar mijn mening, ook echt zien. Het heeft een medische look en feel. Het serum zelf zit in een witte flacon met een pipetje. Uiteraard het perfecte type verpakking voor een serum. Ik heb hier zeker niets op aan te merken.

Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum review

Eerlijk is eerlijk, eigenlijk kon ik niet wachten met het testen van dit serum. Ik heb al een tijdje last van een wat drogere huid en ben daarom op dit moment helemaal in to the skincare. Wat mij direct opvalt is dat het serum ontzettend lekker ruikt. Daarnaast brengt het heel licht aan en trekt het serum heel erg snel in. Sommige serums zijn vrij olie-achtig maar dat is bij dit serum van Eucerin absoluut niet het geval. Hij heeft juist een niet-vette textuur en is hierdoor geschikt voor alle huidtypen. Daarnaast kun je hem hierdoor perfect gebruiken zowel ’s ochtends als ’s avonds.

Een serum is altijd een extra stap in je skincare routine. Je brengt hem aan nadat je je huid hebt gereinigd en voordat je een dag- of nachtcrème opdoet. Normaliter ben ik niet zo fan van serums in de ochtend aangezien ze 9 van de 10 keer te olie-achtig zijn om een fijne basis te zijn voor make-up. Dat is bij dit Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum echter totaal niet het geval. Hij voelt echt niet vet aan en trekt super snel in. Heerlijk! Sinds dag 1 gebruik ik hem dus twee keer per dag en ik ben er enorm over te spreken. Of hij echt fijne lijntjes opvult? Daar gebruik ik hem wellicht iets te kort voor. Maar ik kan wel zeggen dat mijn huid gevoed en hydraterend aanvoelt en het droge, trekkerige gevoel weg is. Ik merk echt wel een soort extra glow. 

Belangrijk om te weten: Dit product bevat alfahydroxyzuren die de gevoeligheid van uw huid voor de zon en met name de mogelijkheid van verbranding door de zon kunnen verhogen. Gebruik dit product altijd in combinatie met een zonbescherming. 

Dit Eucerin Hyaluron-Filler Huidverfijnend Serum bevat 30ml., kost € 32,49 en is verkrijgbaar bij de Apotheek. 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. 

Delen:

1 Reactie

  1. 5 mei 2021 / 19:15

    Ik heb al lang niets meer van Eucerin geprobeerd! Klinkt overigens wel erg fijn deze. 🙂