fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Urtekram Soothing Lavender review

Urtekram Soothing Lavender review

Oeh yeah! Het is weer tijd om een nieuwe lijn van Urtekram te reviewen. Na de Spicy Orange Blossom en de Wild Lemongrass ranges is het nu tijd voor deze Soothing Lavender range. Het is de gloednieuwe lancering van Urtekram. Ben jij benieuwd? Lees dan deze Urtekram Soothing Lavender review.

Urtekram Soothing Lavender review

Soothing Lavender lijn van Urtekram

De gloednieuwe lijn bestaat uit 9 producten waarvan ik er 4 heb ontvangen, namelijk:

  • Body Oil
  • Wash
  • Scrub
  • Lotion

Naast deze 4 producten bevat de lijn ook producten zoals shampoo, handwash en een soap bar. Het is dus een complete lijn voor huid en haar.

Lees ook –> Maak kennis met het merk Urtekram

Goed om te weten is dat deze gehele lijn biologisch en vegan is. Daarnaast is 99% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Het merk Urtekram Nordic Beauty is een Deens skincare merk dat niet alleen aan jou maar ook aan het milieu denkt.

Alle verpakkingen van Urtekram Nordic Beauty zijn plantaardig. Ze worden gemaakt van suikerrietafval, zonder de voedselproductie te belasten. Productie van suikerriet draagt bij aan het verlagen van de CO2 uitstoot. Elke ton suikerriet absorbeert twee ton CO2 uitstoot. Daarom noemen wij dit het reverse greenhouse effect. Dit betekent niet alleen minder conventioneel plastic, maar het draagt ook nog eens bij aan een betere leefomgeving. 

Lavendel is natuurlijk de ultieme geur die zorgt voor rust. Ik vind de geur van lavendel altijd fantastisch en het perfect passen bij de lente en zomer. Naast lavendel is deze lijn ook verrijkt met aloë vera, hyaluronzuur en wilgenschors extract welke de huid en het haar hydrateren. De lijn heeft een typische Urtekram vormgeving en bevat, geheel toepasselijk, een lavendelpaarse kleur.

Huidverzorging van Urtekram

De vier producten die ik heb ontvangen sluiten natuurlijk perfect op elkaar aan. De body wash en de body scrub gebruik je in combinatie met elkaar onder de douche. Daarna kun je je huid extra verzorgen met de body oil of de body lotion. Door de natuurlijke oliën en aloë vera wordt de huid op natuurlijke wijze gevoed. Voor een zijdezachte huid met een heerlijke lavendelgeur.

Uiteraard heb ik de producten voor je getest. Het is echter niet mijn eerste lijn die ik van Urtekram heb getest. Ik heb veel ervaring met het werk en ben er nog nooit teleurgesteld over geweest. Ik ervaar alle producten vrijwel hetzelfde waarin voornamelijk de geur verschilt. Zoals gezegd vind ik de geur van lavendel altijd heerlijk en kan het dus ook bijna niet anders dan dat ik heel erg te spreken ben over deze lijn. Ik ga de producten de komende tijd met heel veel plezier gebruiken!

  • Body Oil bevat 100ml. en kost € 5,99
  • Wash bevat 200ml. en kost € 6,99
  • Scrub  bevat 150ml. en kost € € 7,19
  • Lotion bevat 245ml. en kost € 9,99

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: