fbpx
2   16
14   35
65   136
97   454
54   138

Urtekram Spicy Orange Blossom

Urtekram Spicy Orange Blossom

Utrekram is een merk dat je wellicht niet kent. Ik ken het inmiddels al een flinke tijd. Maak kennis met het merk Urtekram is een artikel dat ik in 2018 publiceerde. Sindsdien heb ik meerdere producten al met heel veel plezier gebruikt. Eind november ontving ik de gloednieuwe Urtekram Spicy Orange Blossom lijn. In dit artikel ga ik je hier alles over vertellen. Let’s go! 

Urtekram Spicy Orange Blossom

Deze Urtekram Spicy Orange Blossom lijn behoort tot de Rise & Shine range. Deze lijn hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een geur van sinaasappelbloesem in combinatie met specerijen. Het is dus echt een typische winterse geur. Ik vind de geur persoonlijk heel erg lekker!

Deze lijn bestaat uit 6 producten, namelijk:

  • Ultimate repair shampoo
  • Ultimate repair conditioner
  • Hand Wash
  • Hand Cream
  • Body Lotion
  • Body Wash

Oftewel, twee producten voor je haar, twee producten voor je lichaam en 2 producten voor je handen. Een mooi balans, als je het mij vraagt. Ik heb de complete lijn, op de conditioner na, ontvangen.

Urtekram shampoo

Deze shampoo is speciaal voor droog en beschadigd haar. Hij is verrijkt met verzorgende en voedende jojoba-olie die helpt het haar zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans terug te krijgen. Het is een fijne shampoo die zich makkelijk over het haar laat verdelen, prettig schuimt en laat mijn haar schoon aanvoelen. Toch heb ik, na het gebruik van iedere shampoo, behoefte aan een conditioner. Jammer dat ik de combinatie van deze lijn niet heb kunnen testen.

Urtekram Hand Wash

Iets wat we in deze tijd natuurlijk totaal niet kunnen vergeten is handzeep. De flacons handzeep vliegen erdoorheen dus een nieuwe fles is nu meer dan welkom. Deze handzeep is verrijkt met natuurlijke oliën en aloë vera die helpt je handen te hydrateren.

Urtekram Hand Cream

In combinatie met het vele wassen van mijn handen en de winter die eraan zit te komen zijn mijn handen vrij droog. Een hand cream is dan ook een product dat ik altijd in mijn tas heb zitten. Fijn om deze nu te hebben in zo’n heerlijke, winterse geur. De crème is verrijkt met aloë vera en sheaboter om ervoor te zorgen dat je handen zacht, verzorgd en gehydrateerd aanvoelen. Extra fijn vind ik dat deze hand cream snel intrekt!

Urtekram Body Lotion

Naast dat mijn handen droog zijn in het najaar zijn mijn schenen dit ook. Ik smeer mijn benen dan ook iedere avond, voordat ik ga slapen, in met een body lotion. Deze body lotion is verrijkt met natuurlijke oliën, aloë vera en sheaboter. Hij hydrateert en verzorgt de huid en trekt, net als de hand cream, snel in.

Urtekram Body Wash

Uiteraard kan in dit rijtje een body wash niet ontbreken. Nu ben ik hier op zich niet zo heel kieskeurig in. Wel ben ik echt fan van de geur en vind ik deze, ook onder de douche, echt een succes. De body wash zelf is een fijne gel die zich makkelijk over de huid laat verdelen en licht schuimt. Na het douchen ruikt hij nog even na op de huid.

Conclusie

Je hoort het al, ik ben erg te spreken over deze fijne, nieuwe lijn van Urtekram. Eigenlijk heb ik er helemaal niets op aan te merken. Mijn favoriete producten zijn wel de body lotion en de handcream omdat dat producten zijn die ik op dit moment gewoon echt nodig heb. Goed om te weten is dat deze lijn volledig vegan, dierproefvrij en Ecocert-gecertificeerd biologisch is. Dat alleen al is, naar mijn mening, reden genoeg om dit merk eens te proberen.

  • Ultimate repair shampoo bevat 250ml. en kost €6,75
  • Ultimate repair conditioner bevat 100ml. en kost €7,49
  • Hand Wash bevat 300ml. en kost €7,90
  • Hand Cream bevat 75ml. en kost €5,90
  • Body Lotion bevat 245ml. en kost €7,95
  • Body Wash bevat 200ml. en kost €6,75

Heb jij weleens een product van Urtekram geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: