fbpx
76   152
45   175
30   67
68   137
25   272

Pupa Desert Bronzing Powder

Pupa Desert Bronzing Powder

Voor mijn gevoel is de lente al begonnen. Officieel misschien niet maar ik heb de lentekriebels al 100% te pakken. Een bronzer zorgt natuurlijk altijd voor een heerlijke sunkissed look en ik merk dat ik het nu weer leuker vind om een bronzer te gebruiken in mijn daily make-up routine. In dit artikel review ik de Pupa Desert Bronzing Powder. Een bronzer die ik de laatste tijd in gebruik heb. Benieuwd naar dit product? Lees lekker mee.

Bronzer van Pupa Milano

Pupa Milano is voor mij zeker geen onbekend merk. Sterker nog, er staan inmiddels al heel wat reviews van producten online. Van mascara’s tot lipsticks en van oogschaduws tot blushes. Maar, een bronzer heb ik nog niet eerder gereviewed van dit merk dus daar brengen we maar gelijk even verandering in.

Lees ook –> Pupa Matte Liquid Lip Colour

Het eerste wat mij opvalt is dat deze bronzer echt gigantisch is! Jeetje, wat een flinke verpakking zeg. De verpakking is donkerbruin met goud en dit past natuurlijk perfect bij een bronzer. Daarnaast vind ik de verpakking ook echt chique! De bronzer zelf zit ook in een grote pan en in de poeder zelf staat ‘desert’ gedrukt. Daarnaast zit er ook een flinke spiegel in en dit vind ik zelf een groot voordeel. Lang verhaal kort, ik heb op de verpakking niets aan te merken!

Pupa Milano zegt: ‘dit is een lichte en compacte bronzing poeder. Hij is comfortabel in gebruik, mooi te blenden en creëert een natuurlijk en zonovergoten look.

In eerste instantie lijkt de bronzer matte maar door foto’s te maken met flitser zie je dat hij toch licht glanzend is. Er zitten absoluut geen glitters in maar licht shimmery is hij zeker. Tijdens het swatchen merk ik dat het echt een zachte poeder is die mooi is gepigmenteerd.

Echt contouren met een bronzer doe ik eigenlijk nooit meer. Ik gebruik een bronzer puur om lekker wat extra kleur aan mijn gezicht te geven. Om die sunkissed look te creëren. Eerlijk is eerlijk, deze Pupa Desert Bronzing Powder is daar echt perfect voor. Een super zachte poeder die zich heel makkelijk laat aanbrengen en laat blenden. Hierdoor kun je hem qua intensiteit heel mooi opbrengen. Ik gebruik een fluffy kwast en hij brengt alles behalve vlekkerig aan. Ik ben fan!

Deze Pupa Desert Bronzing Powder kost € 26,45 en is o.a. te koop bij Douglas en Bol.com

Gebruik jij dagelijks een bronzer? Zo ja, wat is op dit moment jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: