fbpx
0   7
11   33
23   55
60   271
41   87

MAC Black Cherry Collection

MAC Black Cherry Collection

Maandag 8 maart, Internationale vrouwendag! Een dag die normaal wordt gevierd met allerlei evenementen en waar veel merken op inspelen met allerlei toffe kortingscodes en acties. De evenementen moeten we even skippen maar genieten van de kortingscodes ga ik zeker! In dit artikel review ik de gloednieuwe MAC Black Cherry Collection. Geloof me, hier wil je alles van weten. Let’s go! 

MAC Black Cherry Collection

Mac Cosmetics Black Cherry Limited Edition

Als je mijn blog al lang volgt dan weet je dat ik echt fan ben van MAC Cosmetics. Mijn stash telt inmiddels ruim 20 lipsticks, meerdere blushes, highlighters en noem maar op. Van de week kreeg ik een mailtje dat de gloednieuwe MAC Black Cherry Collection naar mij onderweg was. Uiteraard één van de betere mailtjes om te krijgen. Een dag later ontving ik het pakketje en unboxte ik een prachtige blush en lipstick. Over deze twee producten ga ik je alles vertellen in dit artikel!

Transform a brief moment of Cherry Blossom bliss into a full season of happiness with a complete colour collection for eyes, lips and skin. Each product is wrapped and ready to gift in limited-edition, moon-bloom packaging.

Producten van MAC zitten altijd in een super herkenbare verpakking. Dat is bij deze Black Cherry Limited Edition niet anders. De vorm van de producten is hetzelfde gebleven maar deze limited edition is prachtig versierd met pastel paarse bloemen en rosé gouden details. Ziet dit er niet prachtig uit? Ik ben echt mega enthousiast!

Deze collectie bestaat uit de volgende producten:

 • Matte Lipstick
 • Glow play lip balm
 • Extra dimension blush
 • Fix+
 • Prep + Prime Lip
 • 36 dreamgirl lash
 • Brushstroke 24-hour liner

Ik heb de matte lipstick in Bloombox en de Extra dimension blush in Room to Bloom ontvangen.

MAC Black Cherry Collection

MAC Bloombox Matte lipstick

De matte finishes van MAC zijn voor mij welbekend. Er zijn heel wat lipsticks in mijn stash te vinden met een matte finish. De matte lipsticks van MAC zijn altijd ontzettend gepigmenteerd en blijven zonder moeite zo’n 4 à 5 uur zitten. Ze voelen gelukkig nog steeds heel comfortabel aan op de lippen en drogen niet enorm uit.

Bloombox –  Bright Salmon Pink

MAC Cosmetics omschrijft deze lipstick als ‘bright salmon pink’. Toch vind ik hem meer rood/orangje dan roze. Ik vind het eigenlijk een vrij felle koraalkleur. Het is wel echt een hele mooie kleur en ik vind het een fijne toevoeging aan mijn stash. Een heerlijk tintje voor de lente en de zomer!

MAC extra dimension blush in Room to Bloom

Door naar de blush. Is het geen plaatje? Van de verpakking ben ik echt helemaal weg maar van de blush zelf ook. Het is een extra dimension blush die erom bekend staat prachtig te blenden met de huid.

Room to Bloom –  Warm, light apricot

Is de kleur geen plaatje? Ik ben echt direct enthousiast en kon niet wachten met het swatchen. Op de swatches zie je goed dat de blush een prachtige glans heeft en mooi is gepigmenteerd.

daglicht – met flitser – zonlicht

MAC Black Cherry Collection

Conclusie

Na het maken van de productfoto’s en de swatches kon ik niet wachten om deze twee producten te gaan dragen. Eigenlijk ben ik direct achter mijn toilettafel gekropen! Ik ben altijd fan van producten van MAC en dat is na het testen van deze MAC Black Cherry Collection zeker niet veranderd. Ik mag weer twee pareltjes van producten aan mijn make-up stash toevoegen. Zowel de lipstick als de blush vind ik gewoon echt prachtig!

 • MAC Bloombox Matte lipstick kost € 21,-
 • MAC extra dimension blush in Room to Bloom kost € 28,50
  • Exclusief te koop bij Douglas en bij MAC Cosmetics.

Heb jij producten van MAC in jouw make-up stash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 8 maart 2021 / 10:11

  Wat een mooie collectie he! Ik heb toevallig dezelfde items mogen ontvangen en ik ben ook heel enthousiast. 🙂

  • 12 maart 2021 / 09:08

   Ooh echt? Wat leuk! Echt een prachtige collectie inderdaad ?