fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

De perfecte ear party

De perfecte ear party

Life is a party, dress like it! And don’t forget to add jewelry! Inmiddels heb ik alweer een tijdje geleden mijn tweede gaatje in mijn oren laten piercen. De ear party’s vlogen je letterlijk om de oren op Instagram en ik was er helemaal weg van. Al snel besloot ik dat het tijd was voor een tweede gaatje. Nu ik deze heb kan ik zelf ook helemaal los met verschillende earparty’s. In dit artikel laat ik je de perfecte ear party zien. Let’s go! 

Gouden ear party

Voor deze earparty gebruik ik oorbellen van Selected Jewels. Zij hebben een breed assortiment aan zowel goudkleurige- als zilveren sieraden. Ik heb een tijdje tussen de zilveren oorbellen rondgeneusd maar strandde uiteindelijk toch bij de goudkleurige oorbellen. Bij mij is dit altijd in fases. De ene keer draag ik weken achter elkaar zilveren sieraden en de andere week gouden. Op dit moment zit ik in mijn gouden fase dus vandaar ook deze gouden earparty.

Let op: de ‘gouden’ oorbellen van Selected Jewels zijn dus goudkleurige zilveren sieraden. De oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver met een gouden plating. De kwaliteit echt super mooi! Ik heb al meer goudkleurige sieraden van Selected Jewels in mijn stash en bij mij zijn ze tot op heden nog prachtig van kleur en totaal niet vervaagd. 

De perfecte ear party

De keuze was alles behalve makkelijk. Jeetje, wat hebben ze een tof en breed aanbod! Ze hebben diverse sets waarmee je in één keer een toffe earparty koopt. Maar mijn oog viel op deze goudkleurige creolen met veertjes. Deze behoren tot de Julie collectie die speciaal is ontwikkeld voor de jonge vrouw. Naast deze super leuke veertjes tref je in deze collectie ook creolen met o.a. sterretjes, maantjes en muntjes. Allemaal ook super leuk en perfect te combineren!

Deze creolen zijn gemaakt van sterling zilver met een goudkleurige plating. Ik combineer deze veertjes met oorstekers en besloot de veertjes in het eerste gaatje te doen. De look vond ik hierdoor net wat speelser. Uiteraard kan tegenwoordig een earcuff niet ontbreken bij een perfecte earparty. De ene earcuff is één geheel maar het lijkt alsof het twee ringetjes zijn. Het ene ringetje is glad en de andere is geribbeld. De andere earcuff is een stukje kleiner en is gewoon een glad ringetje. Een mooie finishing touch, vind je niet?

Dit is naar mijn mening de perfecte ear party. Zou jij hem zelf dragen? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

5 Reacties

  1. 20 maart 2021 / 18:55

    Wat een schattige oorbelletjes! 🙂

  2. 19 maart 2021 / 19:32

    Wat een prachtige oorbellen heb je gekregen zeg! staat je leuk.