fbpx
30   69
219   232
90   254
60   128
15   203

Catrice Lente/Zomer Update 2021

Catrice Lente/Zomer Update 2021

Het is bijna officieel lente. Helaas werkt het weer nog niet helemaal mee maar jeetje, ik heb er zin in! Ik ben echt toe aan zacht en zonnig weer. Zin om weer lekker in de zon te zitten en naar buiten te gaan in een rokje of jurkje zonder panty. Een nieuw seizoen betekent voor heel veel merken een nieuwe collectie en zo ook voor Catrice. In dit artikel geef ik je een Catrice Lente/Zomer Update 2021.

Catrice Lente/Zomer Update 2021

Lente/zomer assortiment van Catrice 2021

Deze vier trends worden toegevoegd aan de beauty-bag

  • SAFE BEAUTY staat voor veiligheid en transparantie wat betreft ingrediënten, huidverdraagzaamheid en het milieu. Tegelijkertijd imponeren de producten met hun topprestatie.
  • De productinnovaties in de trend NEW ROUTINES zijn gemaakt voor alle skincare lovers: zeer effectieve serums, toners en behandelingen zorgen effectief voor de huid en creëren de perfecte basis voor make-up.
  • 100% me! De trend AUTHENTIC ME omarmt en moedigt volledige natuurlijkheid aan. Zachte, flatterende kleuren en glossy texturen benadrukken de individuele kenmerken van het gezicht.
  • Self-care is Self-love. De trend SELF-CARE gaat helemaal over het welzijn. Met een selectie van verzorgende beauty producten is het gemakkelijker dan ooit om te focussen op je eigen behoeft

Ik heb een aantal van de producten uit dit nieuwe Catrice Lente/Zomer Update 2021 assortiment toegestuurd gekregen. Deze ga ik met je bespreken! Maar vergeet zeker het schap van Catrice in de welbekende drogisterijen niet te checken. Het assortiment bestaat namelijk uit nog veel meer producten!

True skin mineral loose powder

Een goede losse poeder komt altijd van pas. Dit is de nieuwkomer in de True Skin familie. Het belooft een super fijne, luxe silky poeder te zijn. Hij bestaat voor 52% uit minerale ingrediënten en smelt in de huid. In de verpakking is hij licht getint maar op de huid pakt hij uit als een transparante poeder. Het poeder bevat daarnaast hydraterend hyaluronzuur en is siliconen- en olievrij.

  • Je koopt hem voor € 4,99

Hydro overnight mask

Geef je huid een extra boost tijdens het slapen met dit ‘overnight’ masker. Dit product vult de huid ’s nachts aan met 5% squalaan en vitamine C. Het product is vegan en je brengt deze, in de avond, aan na je gebruikelijke evening routine. Je masseert hem zachtjes in de huid en de volgende ochtend was je het product af met lauwwarm water. Het resultaat? Een intensieve hydratatiekick.

  • Je koopt hem voor € 5,99

Clean ID High Cover Concealer

Ik ga geen dag de deur uit zonder dat ik concealer gebruik. Het zorgt voor een heerlijke, frisse look! Deze waterproof concealer belooft donkere kringen te verbergen en verzekert een langdurig frisse en alerte uitstraling. Het is een vloeibaar product die je aanbrengt op donkere kringen en rood-en onzuiverheden. Je blend hem in met je vingers of met je beautyblender. Hij bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten, is parfumvrij en niet comedogeen.

  • Je koopt hem voor € 3,99 en hij is beschikbaar in drie verschillende kleuren.

Express spray on base coat

Wat een verrassend product! Dit ben ik serieus nog nooit eerder tegengekomen. Het beloof teen innovatieve spray te zijn die je dus van een afstand op je nagels sprayt. Vanaf een afstand van 10 cm spray je de spray op iedere nagel en hij belooft, binnen 40 seconden, streepvrij op te drogen. Tegelijkertijd verzorgt het de nagels en nagelriemen met zonnebloemolie, vitamine E en glycerine.

  • Je koopt hem voor € 3,89

Stronger nails strengthening nail lacquer

Net als een poeder komt een nagellakje ook altijd wel van pas. Maar dit is niet zomaar een nagellakje, hij belooft de 2-in-1 oplossing te zijn voor broze nagels. Tijdens de lockdown heb ik veel gellak aangebracht op mijn nagels waardoor ze op dit moment vrij zwak zijn. Ik ben dus zeer benieuwd naar deze nagellak. Hij belooft de nagel met de hulp van een mineralencomplex met zink, magnesium, silicium, ijzer en koper te versterken. Daarnaast is het kleurtje natuurlijk ook erg tof!

  • Je koopt hem voor € 3,59 en is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren.

Perfecting gloss nail lacquer

Dit is een ander lakje. Een glossy lakje met een mooie my nails but better kleur. De nagellak belooft super easy aan te brengen en kleine foutjes in de lak te tollereren. Het resultaat? Super gladde en glossy nagels. De toegevoegde vegan keratine staat bekend om het versterken van zachte nagels.

  • Je koopt hem voor € 2,99

48H Power stay brow gel

Eyebrows on fleek! Dit product belooft een waterproof en langdurige werking waardoor je wenkbrauwen twee dagen on fleek blijven. Waarom je dit precies moet willen? Geen idee, haha! De gel belooft in ieder geval, eenmaal aangebracht, de wenkbrauwen in perfecte vorm te houden.

  • Je koopt hem voor € 4,99 en is verkrijgbaar in drie verschillende tinten.

Clean ID volume & definition mascara

Een vegan mascara die voor 92% bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Hij belooft je wimpers een zwarte kleur te geven, met een gewenst volume en een perfecte spreiding. De mascara verzorgt de fijne wimpers met plantaardige oliën en is ideaal voor gevoelige ogen.

  • Je koopt hem voor € 4,99

Lift up volume & lift mascara

Mascara nummer 2! Deze belooft lange en dikke wimpers met een zichtbaar, adembenemend lift effect. De rijstproteïne en provitamine B5 power-care-complex geeft extra verzorging aan de wimpers. Deze mascara is verkrijgbaar in een normale en in een waterproof variant.

  • Je koopt hem voor € 4,99

Micro tip graphic eyeliner waterproof

De naam zegt het al, micro tip. De tip van deze eyeliner is zo dun dat je een perfecte lijn kunt trekken voor een wing. Hij heeft een hele fijne vorm waardoor hij perfect in de hand ligt en is flexibel waardoor hij goed met de huid meebeweegt. De eyeliner is waterproof, blijft langdurig zitten en heeft een diepzwarte, matte textuur.

  • Je koopt hem voor € 3,99

Volumizing extreme lip booster ‘ginger shot’

Een gembershotje vind ik lekker maar kan natuurlijk heel pittig zijn. Toen ik zag dat deze lip booster ‘ginger shot’ in de productnaam had staan moest ik even twee keer kijken. Deze booster is dus verrijkt met gemberextract en creëert een plumping effect. Een effectieve, volumineuze finish bij slechts één keer aanbrengen. Hij geeft een tintelend gevoel en laat een prettige geur van citroen en gember achter.

  • Je koopt hem voor € 3,99

Lip pyjama night mask

Oeh, een overnight masker voor de lippen. Stiekem kan ik dit wel gebruiken want ik heb de laatste tijd enorm last van droge lippen. Je brengt dit masker aan voor het slapengaan. Het product is verrijkt met sheaboter, hyalurongel, veenbeswater en lavendelolie. Hij zorgt voor een diep verzachtende en voedende werking op de lippen. Dode huidcellen worden op milde wijze verwijderd en de delicate huid van de lippen voelt weer glad en soepel aan.

  • Je koopt hem voor € 3,99

Ultimate stay waterfresh lip tint

Wederom een lipproduct. Dit product is een frisse sensatie die de lippen een boost aan frisheid geeft door het hoge watergehalte. De verzorgende en gekleurde textuur biedt hydratatie, droogt snel en geeft niet af.

  • Je koopt hem voor € 3,99 en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.

Power full 5 glossy lip oil

Het laatste product dat ik ga bespreken van deze Catrice Lente/Zomer Update 2021. Deze lipolie is verrijkt met vier voedende oliën van avocado, kokosnoot, jojoba en amandel. De combinatie met hyaluronzuur maakt deze lipolie de perfecte olie voor mooie en verzorgende lippen. De textuur voelt voedend en zacht aan op de lippen en heeft een frisse, mint geur.

  • Je koopt hem voor € 3,99 en is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Catrice Lente/Zomer Update 2021

Nieuwe producten van Catrice

Super leuk om weer een kijkje te mogen nemen in het nieuwe lente/zomer assortiment van Catrice. De producten zien er veelbelovend uit en ik ben erg nieuwsgierig naar de werking ervan. De komende tijd ga ik dus lekker aan de slag met deze nieuwe producten. Ben jij nu heel nieuwsgierig en wil jij zo snel mogelijk een review van een product teruglezen op mijn blog? Laat dit dan even achter in de comments.

  • Uiteraard zijn alle items van deze Catrice Lente/Zomer update 2021 te koop in de drogisterijen en online bij o.a. Boozyshop.

Heb jij producten van Catrice in je stash? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

  1. 19 maart 2021 / 19:44

    Ik ben wel benieuwd naar de wenkbrauwgel

    • 23 maart 2021 / 19:25

      Die moet ik nog testen! Keep you posted. X

  2. Jeanelle
    19 maart 2021 / 09:05

    Wat een heerlijke producten weer voor de lente/zomer! Ben erg benieuwd voor het gezichtsmasker in de nacht.

    • 23 maart 2021 / 19:25

      Die moet ik nog testen. Keep you posted ?