fbpx
34   150
25   56
67   128
25   261
24   103

Cadeau versturen op afstand

Cadeau versturen op afstand

Er is nog nooit zoveel georganiseerd via bijvoorbeeld zoom meetings. Waar we normaal allemaal samen zijn met bijvoorbeeld een verjaardag worden nu online meetings of drive thru’s georganiseerd. Het blijft een gekke tijd waarin iedereen steeds creatiever wordt. Gezellig een feestje vieren met een verjaardag is niet toegestaan maar uiteraard wil je diegene wel van harte feliciteren. Een verjaardagscadeau versturen op afstand is hiervoor eigenlijk de beste optie. In dit artikel help ik je een stukje op weg door wat inspiratie te geven voor leuke cadeaus die je kunt sturen als iemand jarig is. Oh en alle cadeaus zijn unisex, oftewel leuk voor zowel een man als een vrouw. Lees je mee?

Een leuk en origineel verjaardagscadeau

Cadeau versturen op afstand

Cancakes taartjes uit blik

We trappen in dit artikel ‘cadeau versturen op afstand’ af met een super leuk kleinigheidje. Een cancake taartje uit blik! Dit is de ‘Happy Birthday’ – Black Forest kersentaart. Het is dus een taartje in een blik die, als we de beschrijving mogen geloven, smaakt als een vers taartje. Het ziet er in ieder geval ontzettend leuk uit en er zit ook nog een kaarsje bij! Dit is natuurlijk het perfecte kleinigheidje om iemand cadeau te doen van een afstand. Hoe origineel en hoe leuk?

Dit cadeau kost € 6,95

Cadeau versturen op afstand

Chocolade met foto en tekst

Is diegene die jarig is echt een chocolate lover? Dan kun je in plaats van een taartje wellicht beter een reep chocolade toesturen. Het leuke aan deze chocoladereep is dat je hem kunt personaliseren door er een foto en een tekst aan toe te voegen. Het is pure chocolade gevuld met hennepcrème, nougat met gekarameliseerde hennepzaden, en een dun laagje witte kokoscoating en een laagje pure chocolade. Met de hand gemaakt en van biologische landbouw.

Dit cadeau kost € 6,95

Cadeau versturen op afstand

Sokkendoos met tekst

Wij hebben allemaal die ene vriend(in), vader, moeder, broer of zus die altijd loopt met of gaten in de sokken of gewoon twee verschillende sokken aantrekt. Bij mij in de familie is mijn vader er eentje. Als hij twee verschillende sokken aan heeft en iemand zegt daar iets van dan zegt hij: ‘Hoezo? Als ik schoenen aan heb dan ziet dat toch niemand?’ Uiteraard heeft hij een punt maar hoe leuk is het om dan diegene toch een sokkendoos met tekst cadeau te geven? Het zijn 1. hele leuke sokken en 2. je kunt het cadeau personaliseren.

Dit cadeau kost € 29,95

Cadeau versturen op afstand

Cadeaubox voor kaas en wijn

Samen borrelen is op dit moment bijna onmogelijk. Maximaal 1 persoon op bezoek, de avondklok en de anderhalve meter regel maken het er allemaal niet makkelijker op. Wees creatief en zorg voor een super leuke borrel op afstand om de jarige alsnog een ontzettend jarig gevoel te geven. Bezorg diegene op afstand een goed gevulde cadeaubox met o.a. wijn en kaas en klets er lekker op los via bijvoorbeeld facetime of zoom. Uiteraard balen dat het op deze manier moet maar bekijk het van de positieve kant en wees dankbaar dat we deze technologie nowadays tot onze beschikking hebben.

Deze cadeaubox is gemaakt van hout en heeft dus een binnenkant waar je perfect een fles wijn en lekkere kaasjes kwijt kunt. De ‘deksel’ is gelijk een snijplank, hoe leuk is dat? Let op: als je deze box besteld zijn de wijn en de kaas uiteraard exclusief.

Dit cadeau kost € 29,95

Cadeau versturen op afstand

Selfie statief met LED-ring

Is diegene die jarig is een echte selfie king or queen? Dan is er maar één perfect cadeau en dat is deze selfie statief met LED ring. Ik ben natuurlijk heel actief op instagram en op mijn blog en heb dit statief zelf ook. Het statief heeft echt een super goede kwaliteit en de LED ring kun je op verschillende sterktes en kleuren zetten. Zelfs mijn iPhone 12 Pro Max past met gemak in dit statief. Ik merk in ieder geval echt dat je hiermee je selfies naar een hoger niveau kan tillen!

Dit cadeau kost € 34,95 

Alle cadeaus zijn verkrijgbaar en te personaliseren via Radbag.nl. Uiteraard kun je er op de site voor kiezen dat het factuuradres anders is dan het afleveradres en dat de cadeaus dus direct verstuurd worden naar de gelukkige/jarige. Hierdoor is een cadeau versturen op afstand niet alleen ontzettend leuk maar ook nog eens heel erg makkelijk.

Dit waren mijn tips voor een cadeau versturen op afstand. Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen geven x 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking met Radbag.nl

Delen: