fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Andrélon Kleurmasker in As Blond

Andrélon Kleurmasker in As Blond

Sinds dit jaar heeft Andrélon een kleurmasker gelanceerd. Een gloednieuw product dat is toegevoegd aan het assortiment. De reeks kleurmaskers bestaat uit 7 verschillende kleuren en stiekem ben ik al een tijdje ontzettend benieuwd naar dit product. Ik kreeg het Andrélon kleurmasker in As blond toegestuurd en heb deze uiteraard uitgebreid getest. In dit artikel vertel ik je er alles over en laat ik je een vóór- en na resultaat zien. Off we go! 

Andrélon Kleurmasker in As Blond

Andrélon As Blond kleurmasker

Het Andrélon kleurmasker is een tijdelijke kleuropfrisser met effectieve kleurpigmenten. Hij belooft je haar niet te beschadigen en een dubbele werking te hebben. Namelijk je haarkleur een boost geven en intensief te verzorgen. Na gebruik moet je haar een natuurlijke glans hebben en zijdezacht aanvoelen. De formule bevat 0% ammoniak en 0% peroxide. Hierdoor is het dus echt een tijdelijke kleurboost en geen permanente kleuring. Voordeel is dus dat hierdoor je haar dus ook niet wordt beschadigd. De kleurboost moet tot drie wasbeurten zichtbaar zijn.

In totaal zijn er zeven verschillende natuurlijke tinten:

 • As Blond
 • Zomer Blond
 • Honing Blond
 • Karamel Bruin
 • Chocolade Bruin
 • Diep Zwart
 • Warm Rood

Ik heb het kleurmasker van Andrélon dus ontvangen in de kleur as blond. Deze specifieke tint belooft de gele tinten te verminderen en een koele, platina tint te creëren. Goed om te vermelden is dat dit masker je haar niet lichter kan maken en dat het bijvoorbeeld géén grijsdekking geeft. Verwacht dus niet dat je blonde haar nog blonder wordt of dat je uitgroei volledig is verdwenen. Het is puur een kleurboost!

Het kleurmasker zit in een super handige pompflacon met een typische Andrélon vormgeving. Die kleur paars kan natuurlijk niet missen. Op de verpakking staat heel duidelijk welke kleur je hebt en een heel duidelijk stappenplan.

Stappenplan

 1. Maak je haar nat
 2. Was je haar met een shampoo
 3. Spoel de shampoo uit je haar met water
 4. Knijp vervolgens zoveel mogelijk water uit je haar
 5. Verdeel een ruime hoeveelheid van het kleurmasker over je haar
 6. Laat het kleurmasker 5 minuten intrekken
 7. Spoel het masker uit je haar met water
 8. Ready!!

Andrélon Kleurmasker in As Blond

Voor – Na

 Andrélon Kleurmasker review

Uiteraard heb ik dit stappenplan netjes gevolgd. Wat mij direct opvalt is dat het masker redelijk sterk ruikt. Ik kan het het beste omschrijven als een typische Andrélon shampoo gecombineerd met haarverf. Op zich natuurlijk niet gek aangezien dat vrijwel precies is wat dit product is.

De kleur van het product zelf is paars zoals ik gewend ben van een zilvershampoo. Eigenlijk ook precies wat ik had verwacht bij dit kleurmasker. Na het wassen van mijn haar knijp ik het water uit mijn haar en breng ik het masker aan. Ik merk dat ik best flink wat van het product nodig heb om het goed te verdelen in mijn haar. Nu heb ik ook vrij lang haar dus dat is natuurlijk niet gek. Op het moment dat ik het gevoel heb dat het masker overal is aangebracht laat ik het 5 minuten intrekken. Hierna spoel ik het product uit mijn haar met water.

Wat mij direct opvalt is dat mijn haar gelijk lekker zacht aanvoelt. Het product werkt dus echt als een verzorgdend masker. Normaliter laat ik mijn haar altijd aan de lucht drogen maar ik was zo nieuwsgierig naar het resultaat dat ik het voor de verandering heb drooggeföhnd. Het resultaat is echt een heerlijke opgefriste coupe waarbij duidelijk een platina gloed zichtbaar is. De warme gele tinten zijn verder naar de achtergrond verdwenen en ik ben heel erg blij met het resultaat. Mijn ervaring is dat dit product precies doet wat wordt beloofd. Ik ben fan!

Het Andrélon Kleurmasker bevat 200ml. kost € 9,99 en zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister, te vinden in het haarkleur-schap en online via Bol.com

Zou jij het leuk vinden om dit Andrélon kleurmasker te proberen?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Deel dit bericht op Pinterest ↓

Andrélon Kleurmasker

Delen:

3 Reacties

 1. 21 maart 2021 / 17:19

  Bedankt voor de duidelijke review! Wanneer kan je het beste cremespoeling gebruiken? Na de shampoo of nadat je het masker hebt uitgespoeld?

  • 23 maart 2021 / 19:26

   Cremespoeling altijd na het masker ? masker dringt diep door in het haar en dat moet wanneer de haarschubben openstaan. Shampoo zet de schubben open. Crèmespoeling maakt ze dicht ?