fbpx
13   35
89   130
89   123
111   183
107   196

Je interieur meer aankleden

Je interieur meer aankleden

Stoor jij je al een tijdje aan je interieur en wil jij je interieur meer aankleden? Ik snap je struggle! Zelf heb ik mijn interieur een flinke tijd veel te kaal gevonden en vond ik het lastig om het echt aan te kleden en gezellig te maken. Inmiddels heb ik hier zelf echt een goede oplossing voor gevonden en die deel ik natuurlijk heel erg graag met je in dit artikel. Lees je mee?

‘Eyecatchers’ in een interieur

Voor mij zijn dit absoluut lampen. Natuurlijk heb je een aantal ‘hoofdlampen’ in je interieur zoals de lampen boven je eettafel of je lamp boven je salontafel. Toch kun je lampen ook inzetten als een eyecatcher in je interieur. Hierbij denk ik sneller aan een tafellamp of aan een vloerlamp. In mijn interieur heb ik een industriële staande lamp geplaatst met een prachtige ledbol. Door deze ledbol is het licht zoals je ziet bij schemerlampen en daardoor geeft het mijn interieur extra warmte en extra sfeer. Staande lampen zoals deze vind ik persoonlijk echt een enorm goede toevoeging aan het interieur.

Kamerplanten in je interieur

Nummer twee is absoluut kamerplanten! Ik plaatste een aantal prachtige, grote kamerplanten in mijn interieur en jeetje wat geeft dat een verschil zeg. Sowieso houd ik wel van groen in huis maar het kleed het meteen zo goed aan. Wellicht ben ik inmiddels een beetje doorgeslagen met mijn kamerplanten aangezien mijn vriend inmiddels ons interieur ook wel een jungle noemt. Mijn favoriete plant zie je hierboven op de foto. Dat is mijn Stretlizia Nicolai, zo’n eyecatcher in ons interieur!

Accessoires maken je interieur af

Heb je, naast de standaard items zoals een bank, een salontafel, een eettafel en een tvmeubel, ook nog een vloerlamp en kamerplanten een je interieur toegevoegd? Dan is het de beurt aan de accessoires. Wellicht in de volksmond ook wel bekend als de tierlantijntjes maar zo zie ik dit zeker niet. Ik vind echt dat ze onmisbaar zijn en absoluut een waardevolle toevoeging zijn aan je interieur. Uiteraard hoef je niet ieder leeg plekje op te vullen met een accessoire maar door er hier en daar toch een toe te voegen zal dat zeker ten goede komen van de aankleding van je interieur.

Heb jij nog aanvullende tips voor je interieur meer aankleden? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Delen:

3 Reacties

  1. 2 april 2021 / 13:42

    Ik ben dol op kamerplanten. Gezellige sfeer in huis.

  2. 12 maart 2021 / 01:46

    Ik vind dit echt heel erg mooi eruit zien!