fbpx
196   202
82   235
56   115
13   195
66   391

MAC Marrakesh Mere Lipstick

MAC Marrakesh Mere Lipstick

Oh wauw! Ik werd vorige week toch weer verwend door MAC Cosmetics. Ik ontving namelijk een heel leuk pakketje met hierin een paint pot, een matte oogschaduw en een lipstick. De MAC Marrakesh Mere Lipstick, om precies te zijn. In dit artikel ga ik je alles over deze lipstick vertellen. Lees je mee?

MAC Marrakesh Mere Lipstick

MAC Powder Kiss Lipstick

Deze MAC Marrakesh Mere Lipstick heeft een Powder Kiss finish. Een finish die sinds twee jaar aan het assortiment van MAC Cosmetics is toegevoegd. Destijds schreef ik al een uitgebreide review over de MAC Powder Kiss Lipstick.

Powder Kiss
Weightless, moisture-matte powder kiss lipstick was developed backstage by M·A·C artists to replicate a major fashion week trend: blending out edges of matte lipstick for a soft-focus effect.

MAC Marrakesh Mere Lipstick

Let’s be honest, de verpakkingen en de lipsticks van MAC hebben natuurlijk 0 uitleg nodig. Het is zo’n bekend merk en ik denk dat iedereen wel weet hoe de lipsticks van MAC eruit zien. Mijn liefde voor make-up begon bij YouTube en destijds was MAC Cosmetics echt hét merk! Ik weet nog goed dat ik in Amsterdam mijn allereerste lipstick van het merk kocht en hier zo dolgelukkig mee was. Inmiddels bestaat mijn collectie lipsticks van MAC Cosmetics uit zeker meer dan twintig kleuren.

Deze MAC Marrakesh Mere Lipstick is een prachtige, roestbruine kleur. Het doet mij echt meteen denken aan de herfst. Het is een hele warme kopertint die tussen donkerrood en oranje in zit. De Powder Kiss finish heeft een poederachtige look. De lipstick is matte maar voelt heel erg comfortabel aan op de lippen. Hij houdt mijn lippen goed gehydrateerd en voelt helemaal niet stroef aan. Daarnaast vind ik de kleur echt prachtig en is dit een hele mooie toevoeging aan mijn lipstickstash.

Deze MAC Marrakesh Mere Lipstick kost € 20,- en is o.a. te koop bij Douglas en de Bijenkorf.

Heb jij een MAC Lipstick in jouw stash? Zo ja, één of meer? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: