fbpx
77   152
45   176
30   67
68   137
25   272

Guhl Nature Repair Lijn

Guhl Nature Repair Lijn

Een tijdje terug reviewde ik de Guhl Shampoo Bar. Deze ontving ik in januari in een perspakket van het merk. Maar in dit pakket zat ook de Guhl Nature Repair Lijn. Nadat ik de Shampoo bar van Guhl uitgebreid heb getest was het de beurt aan deze Guhl Nature Repair Lijn. Ben jij benieuwd naar deze lijn? Ik review de shampoo, de conditioner en het masker. Lees gezellig mee!

Guhl Nature Repair Lijn

Nature Repair lijn van Guhl

Zowel bij de nieuwe Nature Repair range als de Shampoo bars van Guhl vormen natuurlijke ingrediënten en recyclebare verpakkingen de basis. Deze Nature Repair producten beloven beschadigd haar te herstellen en glans en souplesse te geven. Dat klinkt natuurlijk goed.

Ik wil gelijk even op de verpakking inspringen. Uiteraard ziet dit het helemaal prima uit en is het typisch Guhl. Maar wat is er nou duurzaam aan deze verpakkingen? Nou, de Guhl shampoo flessen zijn gemaakt van 50% gerecycled polyethyleentereftalaat (rPET). De conditioner-verpakking gemaakt is van 100% polypropyleen (PP) waardoor het volledig recyclebaar is. Dit verpakkingsconcept heeft Guhl vorig jaar al geïntroduceerd tijdens de herlancering van het met Guhl vorig jaar.

Deze lijn bestaat uit drie producten, namelijk:

 • Shampoo
 • Conditioner
 • Masker

Uiteraard heb ik ze alle drie uitgebreid voor je getest. Guhl belooft met deze lijn dat je haar wordt hersteld en dat de natuurlijke glans wordt teruggegeven. Het is een verzorgingslijn die is verrijkt biologische Borage olie en Vitamine E + Pro-Complex, dat het haar herstelt en versterkt.

Guhl Nature Repair Shampoo

Herstelt en versterkt langdurig. Voedt effectief en geeft gezonde glans.

Guhl Nature Repair Conditioner

Geeft verzorging en versterkt langdurig. Geeft veerkracht en gemakkelijke doorkambaarheid.

Guhl Nature Repair Masker

Holistisch, intensief herstel en kracht.

Guhl Nature Repair Lijn

Conclusie

Wat is mijn mening over deze lijn? Die is positief! Ik heb van mijn kapster altijd geleerd mijn haar twee keer met shampoo te wassen, vervolgens een masker aan te brengen en af te sluiten met een conditioner. Shampoo opent namelijk de haarschubben, een masker dringt dieper door in de kern van het haar en een conditioner dicht de haarschubben. Vandaar deze volgorde en deze heb ik dan ook gevolgd tijdens het testen van deze lijn van Guhl. Ik heb al regelmatig producten van Guhl getest en ben hier eigenlijk altijd tevreden over. De geur is altijd lekker, de shampoo schuimt lekker, het masker voedt echt en de conditioner zorgt voor lekker zacht en goed doorkambaar haar. Deze ervaring heb ik ook absoluut met deze Guhl Nature Repair Lijn en daarom heb ik er eerlijk gezegd ook helemaal niets op aan te merken! Grappig is overigens dat mijn vriend ook het liefst zijn haar wast met de shampoo’s van Guhl!

 • Shampoo bevat 250ml. en kost € 8,99
 • Conditioner bevat 200ml. en kost € 8,99
 • Masker bevat 250ml. en kost € 10,99
  • Verkrijgbaar bij de drogisterijen en online via o.a. Bol.com

Welke shampoo gebruik jij op dit moment?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Delen:

2 Reacties

 1. 24 februari 2021 / 10:15

  Wat een fijne lijn lijkt mij dit! Ik ben sowieso over het algemeen heel tevreden over Gühl.
  Ik gebruik zelf momenteel de Swarschzkopf Mad About Curls lijn.

  • 26 februari 2021 / 13:07

   Jaa ik vind guhl ook altijd fijn! Hoe bevalt die van Swarschzkopf?