fbpx
25   138
32   72
12   187
65   385
33   193

Guhl Shampoo Bar

Guhl Shampoo Bar

In de wereld van de haarverzorging zijn er een hoop nieuwe ontwikkelingen. Na de hairgummies is het nu tijd voor de shampoo bars. Je ziet ze bij steeds meer merken voorbij komen en ook Guhl heeft ze, sinds kort, in het assortiment. Ik heb er een perspakket van ontvangen en de shampoobars van Guhl inmiddels uitgebreid getest. Is het een aanrader om deze Guhl Shampoo Bar te kopen of niet? Je leest het in mijn uitgebreide review. Let’s go! 

Guhl Shampoo Bar

Een shampoobar is het perfecte product om je haarverzorgingsroutine te verduurzamen. De Guhl Shampoo Bar heeft een verpakking van FSC-gecertificeerd papier en zijn volledig vrij van plastic. Dit beschermt het milieu en bespaart grondstoffen. Niet alleen de verpakking is recyclebaar, de shampoobar zelf is voor 95% biologisch afbreekbaar. Guhl belooft tevens dat een shampoobar twee keer zo efficiënt is als een normale shampoo aangezien hij tot 38 haarwassingen mee gaat. Er zijn twee varianten, namelijk nature repair en langdurig volume. In dit artikel review ik de Guhl Langdurig Volume Shampoo Bar.

Voor mij is dit niet mijn eerste ervaring met een shampoo bar. Maar ik vind het wel heel tof dat nu zo’n gangbaar merk als Guhl ook met dit product op de markt komt.

Lees ook deze review –> GUHL nature repair lijn

Guhl Shampoo Bar

De shampoobar van Guhl zit in een blauwe, vierkante verpakking. Deze langdurig volume shampoobar is verrijkt met blauwe lotus en dat zie je door de mooie bloem op de verpakking in één oogopslag. Het extract van blauwe lotus is rijk aan voedingstoffen en vitaminen. De shampoo belooft een rijk en verwennend schuim te geven en fijn haar voelbaar en zichtbaar volume te geven. Op de achterkant van de verpakking tref je, zoals gewoonlijk, extra productinformatie en de ingrediëntenlijst.

De shampoobar zelf is héél licht groen van kleur en het logo van Guhl is heel mooi in de bar gegoten. Het is echt een blokje zeep dat heerlijk ruikt!

Guhl Shampoo Bar

Hoe gebruik je een shampoo bar?

Een terechte vraag aangezien het een nieuw product is waar we, met z’n alle, even aan moeten wennen. Toch werkt een shampoobar echt heel makkelijk. Je kunt de bar als een zeep in je handen laten schuimen en vervolgens met je handen je haren wassen. Of je kunt de bar direct over het natte haar masseren totdat je voldoende product en schuim hebt. Ik ga zelf voor de laatste optie aangezien ik dit het prettigste vind werken.

Guhl Shampoo Bar

Conclusie

Inmiddels heb ik de shampoobar een aantal keer gebruikt om er een goede mening over te kunnen vormen. Ik vind de geur sowieso heerlijk en het wassen met de shampoobar gaat heel erg makkelijk. Ik wrijf een aantal keer met het blok over mijn natte haar en dan heb ik eigenlijk al voldoende product om mijn haar goed te kunnen wassen. Het is inderdaad een rijke en verwennende schuim waar ik mijn haar heel goed mee kan wassen.

Of ik echt meer volume krijg? Dat durf ik niet zo 1-2-3 te zeggen. Ik heb van mijzelf heel fijn en stijl haar en voor volume heb ik wel wat meer nodig dan alleen een shampoo. Wel was er iets anders heel opvallends aan het gebruiken van deze shampoo. Na het uitspoelen van de shampoo voelde mijn haar namelijk al direct heerlijk zacht en glad aan. Dit heb ik normaliter echt nooit. Welke shampoo ik ook gebruik, ik moet mijn haar hierna wassen met een conditioner om het weer zacht en glad te krijgen zodat ik het kan uitborstelen. Dat was met deze shampoobar dus totaal niet het geval! Ik heb voor het eerst sinds jaren géén conditioner meer gebruikt en mijn haar voelt echt ontzettend schoon, verzorgd en super goed aan. Juist hierdoor ben ik er echt mega enthousiast over!

Een shampoobar van Guhl kost € 9,99 en is online makkelijk verkrijgbaar via bol.com, Albert Heijn en Plein.

Heb jij weleens een shampoo bar geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Deel dit bericht op Pinterest

Guhl Shampoo Bar

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 26 januari 2021 / 18:17

  Wat klinkt deze fijn! Ik gebruikte voor jaren geleden bijna alleen maar Guhl shampoos. Super tof dat ze nu ook een shamboo bar hebben. Als ze er eentje hebben die geschikt is voor mijn haar ga ik het zeker proberen. 🙂

  • 26 januari 2021 / 18:28

   Jaa echt hé?? Nice ? er is er ook een voor beschadigd haar. Ik ben er echt helemaal fan van ?

 2. 26 januari 2021 / 09:11

  Mooi artikel, prachtige website!