fbpx
176   555
194   626
207   780
254   973
217   1000

Carnaval 2021 in lockdown

Carnaval 2021 in lockdown

Pijnlijk, dat is het. Ik woon al mijn hele leven in Brabant en Carnaval is er met de paplepel in gegoten. Ik weet nog dat ik vorig jaar op de laatste dag van carnaval een story plaatste met hierin de tekst ‘nu al zin in volgend jaar!’ Tsja.. en daar zitten we dan. Carnaval 2021 in lockdown.

Carnaval gaot altijd deur!

… natuurlijk in een hele andere vorm maar ik ga hossen in de huiskamer! Dat is één ding dat zeker is. Mijn outfits liggen er al helemaal klaar voor en ik heb er zin in. Ik woon in een klein dorp en carnaval leeft hier enorm. Er is van alles georganiseerd zowel buiten als natuurlijk live via zoom. We gaan er gewoon het beste van maken!

Laten we ons allemaal netjes aan de regels houden en dan zit ik volgend jaar, hopelijk, vrijdagmiddag weer in met mijn vrienden in de bus naar Breda. Staan we een half uur later in een dampende kroeg mee te lallen met iedere carnavalskraker. Aan een dood biertje uit een vies glas, in een polonaise met allemaal vreemden waarvan je niet weet hoe je er in bent beland. Of overdag te kijken naar de prachtige optocht in het dorp. Steenkoud maar met een biertje en een kop erwtensoep deert dit de pret zeker niet. Vijf dagen lang, één groot feest, ik kijk er naar uit. Ik denk oprecht dat, doordat carnaval dit jaar ‘niet’ doorgaat, het volgend jaar een extra groot feest gaat zijn. Jeetje, dat wordt fantastisch!!!

Carnaval 2021 in lockdown, het wordt vast heel raar. Anders dan normaal. Een manier waarvan ik hoop dat we er niet aan hoeven te wennen en dat carnaval in 2022 weer is zoals we zijn gewend. Dat zou toch fantastisch zijn.

Carnaval jij altijd? Zo ja, wat zijn jouw plannen voor dit jaar? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Hoe word ik zichtbaar met mijn bedrijf?

Gezien de lockdown waarin we ons bevinden is het wellicht moeilijker dan ooit; zichtbaar zijn als bedrijf. Maar misschien ook...

Close