fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Jelly Mist

The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Jelly Mist

Oh yeah! Het is weer tijd voor een review van de Drops of Youth verzorgingslijn van The Body Shop. In dit artikel ga ik de Bouncy Jelly Mist reviewen. Ben jij benieuwd naar dit product en wil je er alles over lezen? Lees dan zeker mee!

Bouncy Jelly Mist van The Body Shop

Bouncy Jelly Mist, dat klinkt natuurlijk super interessant. Nu ken ik wel bouncy jelly producten en gebruik ik heel vaak een facemist maar de combinatie van deze beiden ben ik nog niet eerder tegengekomen.

De Drops of Youth lijn van The Body Shop ziet er altijd super clean en chique uit met mooie glazen potten en flacons. Hierdoor valt de vormgeving van deze The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Jelly Mist me toch een beetje tegen. Het is een plastic flesje met een zwarte spraykop en een doorzichtige, plastic dop. Ookal zie je qua kleur in één oogopslag dat het een product betreft uit de Drops of Youth lijn, voelt het toch een beetje cheap aan.

The Body Shop belooft: ‘Met dit product bescherm je je huid niet alleen tegen luchtvervuiling en blauw licht, maar behoudt je velletje ook langer zijn elasticiteit. Met deze vederlichte jellymist krijgt je huid niet alleen een oppepper, maar ook een 24 uur durende hydratatieboost én een natuurlijk ogende gloed.’

The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Jelly Mist

Gebruiksaanwijzing Drops of Youth

Je kunt deze mist zowel onder als over je make-up heen gebruiken. Deze Bouncy Jelly Mist is verrijkt met monringa-olie, veerkrachtige stamcellen uit edelweiss, blauwe zeedistel en zeevenkel. Deze producten staan bekend om hun beschermende en regeneratieve eigenschappen.

Conclusie Bouncy Jelly Mist

Uiteraard heb ik dit product van The Body Shop uitgebreid getest. Normaliter gebruik ik een facemist altijd over mijn make-up heen maar dat is bij deze Bouncy Jelly Mist variant geen goed idee. Hij sprayt namelijk echt super hard! Het is in mijn ogen zeker geen mist. Er belanden echt grove druppels op je gezicht. Hierdoor gebruik hem dus onder mijn make-up voor de hydratatieboost! Ik merk wel dat hij mijn huid goed doet en mijn huid gedurende de dag lekker gehydrateerd en soepel aanvoelt. Maar het is duidelijk eerder een facespray dan een facemist. 

Deze The Body Shop Drops Of Youth Bouncy Jelly Mist bevat 57ml., kost € 18,- en is te koop bij The Body Shop

 • Good to know; 96% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong
  • dit product is 100% vegan!

Heb jij weleens een product uit de Drops of Youth lijn van The Body Shop geprobeerd? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. 15 februari 2021 / 16:50

  Wat klinkt deze fijn (op de harde spray na, haha). Ik ken dit product ook nog helemaal niet. 🙂

  • 18 februari 2021 / 00:14

   Jaa ben sowieso fan van deze lijn van The Body Shop! Maar door de harde spray inderdaad dus wel een aanrader hem onder je make-up te dragen ??