fbpx
92   167
49   181
31   69
68   138
25   273

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food

De afgelopen week was het natuurlijk flink koud buiten. Er was zelfs sneeuw! Wel van korte duur maar toch heb ik er van genoten. Ik merkte direct dat mijn huid een stuk droger werd en dat die wel wat extra verzorging kon gebruiken. Ik heb de Weleda Skin Food uitgebreid getest en vandaag ga ik er mijn mening over delen. Is het een aanrader of niet? Je leest het in mijn review.

Weleda Skin Food

Weleda Skin Food

Van het merk Weleda kun je meerdere reviews teruglezen op mijn blog. Vooral van hun skincare ben ik enorm fan. Een tijdje terug schreef ik over de Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging en deze producten heb ik met heel veel plezier gebruikt. Voornamelijk de gezichtscrème en de ooggel. Omdat mijn huid inmiddels echt wel wat extra verzorging kon gebruiken was ik super benieuwd naar de Weleda Skin Food crème.

Weleda’s best bewaarde beautygeheim

Deze Weleda Skin Food staat bekend als intensief voedende crème. Hij is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam en belooft het trekkerige gevoel bij een droge huid te verminderen. Daarnaast herstelt hij de barrièrefunctie van de huid en vermindert hij jeuk. Wat blijkt? Deze crème bestaat al meer dan 90 jaar! Nou, dat belooft natuurlijk wat.

Kalmerende extracten van driekleurig viooltje, kamille en calendula vormen het hart van de formule. De crème heeft een heerlijke geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars. 

Je treft deze Skin Food in een rechthoekige, kartonnen felgroene verpakking met witte letters. De crème zelf zit in een tube en heeft dezelfde vormgeving als de kartonnen verpakking. Mooi groen is niet lelijk, zullen we maar zeggen? Haha! Nee hoor geintje, ik vind het een prima vormgeving. Weleda is 100% natuurlijk en animal friendly en daardoor vind ik de groene verpakking eigenlijk juist wel goed passen!

Conclusie

Maar wat vind ik nu eigenlijk van deze crème? Nou geloof me, het is een lifesaver! Het is een super dikke en voedende crème die ik zelfs eerder zou omschrijven als een zalf. Zodra je deze crème aanbrengt op je huid voel je gewoon dat het droge en trekkerige wordt aangepakt. De huid blijft lang vettig en daardoor is het wel echt een crème die ik in de avond aanbreng, nadat ik mijn make-up van mijn gezicht heb gehaald. Maar de volgende ochtend voelt mijn huid dan echt heerlijk zacht en gehydrateerd aan en voelt mijn huid alles behalve droog en trekkerig. Oh en de geur is ook echt heerlijk. Ik ben fan!

Weleda Skin Food is o.a. verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Heb jij altijd last van super droge plekjes op bijvoorbeeld je hielen of je ellebogen? Dan kun je deze crème daar ook perfect voor gebruiken aangezien het een crème voor zowel het gezicht als het lichaam is. Ik persoonlijk gebruik hem op dit moment dus voor mijn gezicht.

Heb jij op dit moment ook last van een droge huid? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: