fbpx
198   204
82   236
56   116
13   195
66   391

Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging

Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging

Gezichtsverzorging is enorm belangrijk. Ik neem dit erg serieus en volg iedere dag braaf mijn ochtend- en avondroutine. In het najaar wordt mijn huid vrij droog en merk ik dat ik meer hydratatie nodig heb. Toen ik het persbericht ontving van de Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging werd ik direct nieuwsgierig. Een aantal dagen later bracht de bezorger een pakketje met hierin de producten en nadat ik ze uitgebreid heb getest vertel ik je er alles over in dit artikel.

Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging

Weleda is een merk dat bekend staat om haar natuurlijke producten. Deze nieuwe gezichtsverzorgingslijn is verrijkt met biologische vijgencactus en aloë vera en 100% vegan. Deze lijn is ontstaan nadat Weleda een toenemende behoefte zag aan milde en natuurlijke producten die langdurig hydrateren en snel intrekken.

Weleda zegt: “Vijgencactus bevat een hoog gehalte aan vasthoudende verbindingen en stimuleert het natuurlijke vermogen van de huid om vocht op te slaan. Daarnaast werkt biologische aloë vera hydraterend en verkoelend. Deze ingrediënten worden aangevuld met de frisse geur van natuurlijke etherische oliën van groene mandarijn, pepermunt en palmarosa.”

Deze gezichtsverzorging lijn bestaat uit vier producten, namelijk:

 • ooggel met verkoelende rol-applicator
 • gezichtscrème
 • gezichtscrème light
 • gezichtsspray

De producten zitten in een witte verpakking met grijze en groene tekst. De groene kleur loopt ombre omhoog en op de verpakking staat een vijgencactus afgebeeld. Het ziet er prima uit. Een typische Weleda verpakking. Uiteraard ga ik alle vier producten uitgebreid bespreken.

Weleda hydraterende ooggel

Hydraterende ooggel

Deze kalmerende ooggel belooft tekenen van vermoeidheid rondom de ogen te verminderen. Hij hydrateert tot 12 uur lang en is parfumvrij. De brengt hem aan met de verkoelende rolapplicator.

Het is inderdaad een vrij dunne en natte gel. Door de rolapplicator brengt deze gel heel fijn aan en geeft gelijk een fijn, verkoelend effect. De gel treft heel erg snel in en plakt niet.

24h Hydraterende Gezichtscrème light

24h Hydraterende Gezichtscrème Light

Deze crème is geschikt voor de normale en gecombineerde huid. Het is een ultralichte crème die eigenlijk bijna als gel aanvoelt. Hij is verrijkt met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera gel. Hij belooft 24 uur te hydrateren, de poriën niet te verstoppen en de huid te matteren.

24h Hydraterende Gezichtscrème

Deze crème is geschikt voor de normale en droge huid. Het is een crème die licht is van structuur en is verrijkt met kostbare plantenoliën, extract van biologische vijgencactus en aloë vera gel. Hij is niet-comedogeen en dit betekent dat hij de poriën niet verstopt. Hij belooft tot 24 uur te hydrateren. Het fijnste vind ik dat de crème zich heel makkelijk laat verdelen en heel snel intrekt zonder een plaklaag achter te laten.

Hydraterende Gezichtsspray

Als laatste zit er in deze verzorgingslijn een hydraterende gezichtsspray. Het is een verfrissende spray die de vermoeide en doffe huid hydrateert. Hij belooft 12 uur te hydrateren en is, door de handige flacon, ideaal voor onderweg. Tijdens het gebruik valt mij op dat het echt een super fijne spray is. Hiermee bedoel ik dat hij voelt als nevel in plaats van als druppels. Echt heel prettig!

Mijn eerste ervaring bij een product is altijd de geur. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de geur van deze lijn niet perse ongelofelijk lekker vind. Hij staat me verder ook niet echt tegen maar ik ben er ook niet helemaal fan van. Alle vier de producten heb ik uitgebreid getest en mijn favorieten zijn de ‘normale’ gezichtscrème en de ooggel. Een hele prettige combinatie die op dit moment, voor mijn droge huid, echt heel goed werkt.

 • ooggel met verkoelende rol-applicator bevat 10ml. en kost €14,99
 • gezichtscrème bevat 30ml. en kost €13,99
 • gezichtscrème light bevat 30ml. en kost €13,99
 • gezichtsspray bevat 100ml. en kost €11,49

Deze Weleda Hydraterende Gezichtsverzorging is te koop vanaf vandaag, 9 november, bij o.a. Douglas

Heb jij weleens producten van Weleda geprobeerd?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

 1. 10 november 2020 / 12:38

  Hey Lindsey, deze lijn ziet er super leuk uit, maar om eerlijk te zijn heb ik nog geen enkel product van Weleda aangeschaft. Maar deze lijkt me super leuk te proberen ! Fijne review !