fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

Favorieten van januari 2021

Favorieten van januari 2021

Een rubriek die iedere maand terugkomt, de favorieten van de afgelopen maand. Uiteraard ga ik dit in 2021 weer voort zetten en trappen we af met de favorieten van januari 2021. Ben jij benieuwd wat mijn favorieten zijn van de eerste maand van 2021? Lees dan gezellig met mij mee!

Stronger Stardust Tights

Goede voornemers horen natuurlijk bij januari. Ik heb mijzelf voorgenomen om meer te bewegen en ervoor te zorgen dat ik mij minder opgejaagd en gestresst voel. Mijn favoriete merk voor sportleggings is Stronger en in de nieuwe collectie zit de Stardust Tights. Mijn absolute favoriet op dit moment! Wil jij nou ook zo’n toffe sportlegging aanschaffen? Vergeet dan niet mijn fijne kortingscode te gebruiken die 20% korting geeft op jouw winkelmandje. De code is beljaars20.

Hairlust Pre-Shampoo Hair Balm

Mijn blog bestaat al bijna 6 jaar en je zou dan denken dat ik inmiddels alle soorten producten in de beautywereld wel ken. Toch heb ik ondanks een product ontdekt waar ik nog nooit van had gehoord, namelijk een pre-shampoo hair balm. Ik probeerde deze van het merk HairLust en was eigenlijk direct enthousiast. Het is dus een soort dikke wax die je in je haar smeert vóórdat je je haar gaat wassen met shampoo. De balm is verrijkt met o.a. olijfolie-extract en sheaboter die je haar voedt en hydrateert. Ik merk echt verschil en ben dus zeker fan!

Purpuz Planner 2021

Om ervoor te zorgen dat ik mij minder gestresst en opgejaagd voel ben ik begonnen in de Purpuz Planner. Ik heb de roze variant en merk vanaf week 1 al dat ik mijn dagen een stuk beter inplan en hierdoor inderdaad meer rust ervaar. In deze planner kan ik al mijn afspraken en to-do’s kwijt voor zowel werk als privé. Daarnaast kun je in deze planner ook aan de slag met het halen van je doelen en dromen en het ontwikkelen van jezelf. Uiteraard ga ik deze planner dit gehele jaar fanatiek gebruiken.

Je koopt deze Purpuz Planner 2021 voor € 35,99 bij Bol.com (naast roze is hij ook verkrijgbaar in zwart en grijs). 

Kneipp Balancing Patchouli Lijn

Als je mijn blog of instagram account al een tijdje volgt dan weet je dat ik dol ben op het merk Kneipp. Ik voelde mij dan ook zeer vereerd toen ik gevraagd werd of ik partner van Kneipp wilde worden. Hier heb ik uiteraard niet heel lang over na hoeven denken aangezien ik heel graag samenwerk met merken waar ik 100% achtersta. Laatst ontving ik de Kneipp Balancing Patchouli Lijn en ik ben echt dol op deze geur. Een heerlijke lijn voor een ontspannen momentje onder de douche.

Natura Siberica Men

Even een favoriete van mijn vriend, als bonus. Namelijk de Natura Siberica Men-lijn die sinds januari te koop is bij Holland & Barrett. Mijn vriend heeft deze lijn ontvangen en in januari met veel plezier gebruikt. De producten zijn ontwikkeld op basis van bijzondere wilde kruiden, bloemen, grassen, fruit en planten uit Siberië en het verre oosten. Minimaal 95% van alle ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong. Daarnaast zijn de producten vrij van parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, minerale oliën, siliconen, SLS, SLES en zijn dierproefvrij. Hij is er in ieder geval echt heel enthousiast over! Wil jij bijvoorbeeld voor valentijn jouw vriend verrassen met fijne producten? Check dan zeker deze lijn. Hoe tof is de vormgeving ook?

Favorieten van januari 2021

Dit waren ze, mijn favorieten van januari 2021! Als je één favoriet van januari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: