fbpx
57   89
100   507
136   437
95   157
60   114

De perfecte instagram feed

De perfecte instagram feed

bestaat natuurlijk helemaal niet. Een instagram feed is een kwestie van smaak en wat jij mooi vindt hoeft een ander natuurlijk niet mooi te vinden. Eind december 2020 was ik ontzettend ontevreden over mijn instagram feed. Het was een ongelofelijk drukke maand met veel samenwerkingen waardoor ik de tijd niet echt had om mijn instagram feed kristisch te bekijken. In de kerstvakantie nam ik hier wel uitgebreid de tijd voor en besloot ik mijn feed te veranderen. Ben jij benieuwd naar De perfecte instagram feed (voor mij tenminste)? Lees dan mee!

Mijn instagram feed veranderen

Zwart, rood/oranje en veel groen. Nee, dat was niet iets wat ik voor ogen had. Toch begon mijn feed langzamerhand die kant op te gaan. Niet gek als je ziet in welke tijd van het jaar we zaten. De feestdagen zijn natuurlijk een perfecte periode voor de kleuren zwart, rood en groen. Ik was zeker tevreden over de foto’s zelf maar de manier waarop ze een feed vormden vond ik toch een stuk minder.

In de kerstvakantie heb ik een periode rust genomen. Jeetje, wat kon ik die goed gebruiken. Het was tijd om uit te zoomen en met een helikopterblik kritisch naar mijn blog en instagram te kijken. Dit heeft mij een aantal goede inzichten gegeven. Welke richting wil ik op in 2021? En hoe ga ik dat aanpakken? Op deze vragen heb ik, voor mijzelf, antwoord gegeven waardoor ik in 2021 met nieuwe inspiratie en enthousiasme aan de slag kon gaan.

En inmiddels zijn we alweer een maand verder. Want jawel, de maand februari is vandaag officieel begonnen. De 1é van de maand op een maandag, ja jongens, daar ga ik goed op, haha! Who’s with me? Anyways, tijd om eens te kijken of hetgeen wat ik voor ogen had ook daadwerkelijk is gelukt.

De perfecte instagram feed

Instagram feed december 2020 vs. Instagram feed januari 2021

Ik denk van wel! Van het zwart, rood/oranje en groen wilde ik 100% af. Bah, dat was ik echt zo beu. Ik besloot te gaan voor een lichte, vrolijke en kleurrijke feed. Als ik nu terugkijk naar mijn instagram feed van december 2020 of van januari 2021 zie ik een enorm verschil en tevens een grote vooruitgang. Althans, dat vind ik het. Mijn feed van januari vind ik vele malen mooier en is precies zoals ik hem voor ogen had. Yes!! 

Zo zie je maar, af en toe is het goed om even stil te staan, uit te zoomen en kritisch te kijken. Dit zorgt er juist voor dat je dingen kunt veranderen in positieve zin en dat juist even stilstaan uiteindelijk sneller vooruitgang oplevert.

Lees ook dit artikel -> 3 handige Instagram apps

Wat vind jij van mijn nieuwe instagram feed? Vind jij deze, net als ik, een flinke verbetering? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: