fbpx
117   136
51   189
45   98
13   192
66   390

Kneipp Balancing Patchouli Lijn

Kneipp Balancing Patchouli Lijn

Zoals je wellicht inmiddels wel weet ben ik partner van Kneipp. Dit ben ik uiteraard niet voor niets, ik ben namelijk dol op het merk. Is het jou al opgevallen dat de vormgeving is veranderd en de producten er nu dus anders uitzien? Een verandering die ik persoonlijk absoluut een verbetering vind. In dit artikel ga ik jullie alles vertellen over de douchefoam en douchegel uit de Kneipp Balancing Patchouli Lijn. Ben jij benieuwd naar deze producten van Kneipp? Lees dan gezellig mee!

Kneipp Balancing Patchouli Lijn

Natuurlijk is de Patchouli lijn van Kneipp geen onbekende lijn. Deze zit al een tijd in het assortiment. Goed om te weten is dat puur en alleen de verpakking veranderd is maar dat de inhoud en de kwaliteit hiervan dus hetzelfde is gebleven. Naast een nieuwe verpakking heeft Kneipp de lijnen ook catchy namen gegeven zoals ‘balancing’ aan deze Patchouli lijn.

Patchouli is een kruid met geurige, donzige bladeren en witte bloemen met een paarse waas. Dit kruid heeft een heerlijke, zachte geur die je helpt om te ontspannen. Deze producten zijn verrijkt met etherische patchouli-olie die zorgt voor een rustgevend gevoel en heeft een stimulerende werking op de passie.

Als je mijn blog al langer volgt dan weet je dat ik, voornamelijk in de winter, dol ben op het nemen van een bad. Maar goed, dat doe ik natuurlijk niet iedere dag. Op de dagen dat ik geen bad neem, neem ik uiteraard een heerlijke douche. Ik doe dit vaak in de avond, net voordat ik naar bed ga. Juist dan vind ik het heerlijk om een product te gebruiken met zo’n heerlijke, ontspannen en zachte geur. De Patchouli lijn is bij mij al tijden groot favoriet en zorgt echt voor zo’n luxe spamomentje onder de douche. Eenmaal klaar met douche droog ik mijzelf af, smeer ik mijzelf in met een heerlijke bodylotion en val ik heerlijk fris en ontspannen in slaap.

Ik wissel overigens de douchegel en de douchefoam lekker af omdat ik ze allebei even fijn vind. De foam zorgt voor net een wat luxer gevoel door de rijke schuim, maar de gel vind ik juist weer heerlijk licht schuimen. De geur is bij beide producten even lekker en ze zijn heerlijk zacht voor je huid. Perfect om lekker mee af te wisselen, als je het mij vraagt!

Kneipp Balancing Patchouli Lijn

De producten zijn vegan en vrij van parabenen, siliconen en minerale oliën. Daarnaast zijn ze dermatologisch getest en vrij van microplastics.

  • Kneipp Douchefoam bevat 200ml. en kost € 8,49
  • Kneipp Douchegel bevat 200ml. en kost € 5,99
    • Beide zijn te koop in de webshop van Kneipp.

Ben jij al bekend met de producten van Kneipp? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: