fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Pupa Milano Extreme Blush

Pupa Milano Extreme Blush

Het is weer tijd voor een echte ‘beauty’ review. In dit artikel review ik de gloednieuwe Pupa Milano Extreme Blush. Ben jij benieuwd naar het nieuwe assortiment van Pupa Milano? En uiteraard naar de kwaliteit van deze blushes? Lees dan nu mijn uitgebreide review.

Pupa Milano Extreme Blush

Pupa Milano Extreme Blush

Pupa Milano is een bekend merk en ik heb er meerdere items van in mijn stash. Toch ben ik gaan zoeken en kwam ik geen review van dit merk tegen op mijn blog. Wat stom! Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Het merk is een wereldwijd bekend Italiaans make-up merk. In Nederland is het meest complete aanbod van Pupa Milano make-up te verkrijgen. Goed om te weten is dat de make-up niet op dieren wordt getest en dat er veel wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten.

Het Pupa Milano assortiment wordt uitgebreid met een nieuwe reeks blushes: EXTREME BLUSH. Hierbij is er de keuze uit drie verschillende finishes: matt voor een natuurlijk effect, radiant voor een licht sparkle effect en glow voor een ultiem stralend effect. Hieronder een overzicht van het gehele assortiment:

 •  Matt
  • Romantic Pink
  • Pop Brown
  • Wild Rose
  • Daring Pink
  • Rose Brown
  • Vivid Apricot
 • Radiant
  • Bronze Fever
  • Pink Party
  • Coral Passion
  • Orange Vibes
 • Glow
  • Exotic Rose
  • Raspberry Pink
 • Duo
  • Radiant Amarant / Glow Watermelon
  • Radiant Caramel / Glow Spice
  • Matt Salmon / Radiant Peacht
  • Radiant Flamingo / Glow Creamy 

Ik heb de Pupa Milano Extreme Blush ‘glow’ ontvangen in de kleur ‘Exotic Rose’ en de ‘Duo’ in de kleur ‘Radiant Flamingo/Glow Creamy’. In dit artikel ga ik ze uiteraard beide aan je laten zien.

Glow – Exotic Rose

Oeh deze kleur kwam binnen en ik dacht gelijk: ‘yes! Dit is 100% iets voor mij!’ Hij doet me ergens denken aan de welbekende NARS Orgasm Blush. Het is een hele mooie rose, peachy achtige kleur met een hele subtiele, gouden glans. De blush is goed gepigmenteerd en heel erg makkelijk op te bouwen qua intensiteit. Hij brengt goed aan zonder vlekken en ik vind het resultaat prachtig. #loveit

Pupa Milano Extreme Blush

Exotic Rose – Radiant Flamingo – Glow Creamy

Duo – Radiant Flamingo/Glow Creamy

Dit is een wat heftigere variant. Radiant Flamingo is namelijk echt een felroze kleur en hiermee kun je al snel ‘fout gaan’. Ik adviseer dus ook om deze blush zo subtiel mogelijk aan te brengen om het vervolgens op te bouwen. Less is more is absoluut van toepassing op deze blush. Helaas zie je ‘Glow Creamy’ op de swatch niet zo heel goed maar dit is een vrij transparante kleur met roze/paarse glitters.

Conclusie

Leuk om eens een review te schrijven van Pupa Milano. Zoals je wellicht al wel hebt kunnen lezen ben ik ontzettend blij met deze Pupa Milano Extreme Blush. Vooral de Glow – Exotic Rose blush is echt helemaal mijn ding. Verder heb ik niets aan te merken op de kwaliteit van deze blushes. Ze zijn goed gepigmenteerd en laten zich mooi, vlekkeloos aanbrengen. Precies wat ik zoek in een blush. Daarnaast is de verpakking stevig en heel makkelijk mee te nemen en zit er ook nog een spiegel in. Wat wil je nog meer?

Deze Pupa Milano Extreme Blush kosten € 18,95 (mono) en € 22,00 (duo) en zijn te koop in de webshop van Pupa en in de winkels.

Heb jij een product van Pupa Milano in je stash? Zo ja, welke? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

4 Reacties

 1. 16 maart 2020 / 17:51

  Wat een mooie producten! Ik gebruik zelf iedere dag een facepalette van Pupa, maar helaas is deze bijna op.

 2. VWillemse
  11 maart 2020 / 10:39

  Ook helemaal fan van Pupa.
  Leuk om er een keer een review over te lezen.

 3. 11 maart 2020 / 10:29

  Ze zien er mooi uit! Ik ben ook Pupa fan. 🙂

 4. Yvonne
  11 maart 2020 / 09:09

  Hier een Pupa fan :). Mascara, CC cream en blush. Al jaren.