fbpx
81   156
46   177
30   68
68   137
25   272

Kerst outfitinspiratie 2020

Kerst outfitinspiratie 2020

Oooooh yeaaaas! Het is bijna kerst en ik heb er ongelofelijk veel zin in. De voorbereidingen zijn al begonnen en stiekem ben ik ook al mijn kast in gedoken om mijn kerst outfitinspiratie 2020 op te doen. Wij vieren zowel kerstavond als eerste en tweede kerstdag en dat betekent dus dat ik in totaal drie outfitjes nodig heb. Nu heb ik best wel wat feestkleding in mijn kast en dus wordt het nog lastig kiezen. In dit artikel ga ik drie outfitjes met jullie delen. Ben jij benieuwd? Lees lekker mee.

Kerst outfitinspiratie 2020

Kerst outfitinspiratie 2020

Glitterjumpsuit

Hoe tof is deze glitterjumpsuit? Dit is de Loavies zilveren glitter jumpsuit. Hij heeft lange mouwen, schoudervulling, een mooie overslag v-hals, een elastische tailleband en wijde broekspijpen met steekzakken. Ik zag deze jumpsuit op de site van Loavies en was direct verliefd. Hij sluit met een onzichtbare rits op de rug, zit ontzettend comfortabel en de gevoerde, elastische stof heeft multicolour glitter stipjes.

Eén nadeel, it’s literally ‘glitter everywhere!’ 

Kerst outfitinspiratie 2020

Sterrenbody met satijnen rok

Black and gold! Hier draag ik de Loavies black star print bodysuit. Dit is echt een prachtige seethrough body met een v-hals met ruffles en een prachtig patroon met metallic gouden sterren. Hieronder draag ik een zwarte satijnen midirok welke net over de knie valt. Mijn panty is 20 denier en mijn boots zijn van ViaVai die ik heb ontvangen van Omoda. Deze stoere boots maken de look net even wat minder klassiek en de gouden details matchen natuurlijk perfect bij de rest van de outfit.  

Mesh top met sterrenrokje

Last but definitely not least. Dit leuke lookje van My Jewellery. Ik draag hier, om precies te zijn, de zwarte mesh top met smock met hieronder een mooie, zwarte bralette. Hieronder draag ik een zwart rokje met ruffle en sterrenprint. De sterretjes in deze print zijn in meerdere kleurtjes zoals geel, blauw en lila. Buiten de kerst kun je dit rokje hierdoor ook mega leuk combineren met allerlei toffe sweaters en vesten. 

Shine bright, shine far, don’t be shy, be a star.

Dit is mijn Kerst outfitinspiratie 2020. Welk lookje is jouw favoriet?

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 25 december 2020 / 22:59

    Wat een vette outfit meid. Ik ben vaak casual allen bij hoge uitzondering een jurkje tot boven mijn knieƫn en een legging eronder.

  2. 23 december 2020 / 22:36

    Allemaal toffe outfit om aan te doen tijdens de feesten, ook al vieren we het in beperkte kring!