fbpx
84   158
47   178
30   68
68   137
25   272

Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes

Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes

Het is weer hoog tijd voor een mascara review. Een tijdje terug ontving ik de gloednieuwe Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes. Het is een all-in-one mascara en in dit artikel ga ik je er alles over vertellen. Lees je met mij mee?

Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes

Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes

Sinds dit jaar heb ik het merk Pupa Milano leren kennen. Begin 2020 schreef ik namelijk een review over de Pupa Milano Extreme Blush en dit was mijn eerste kennismaking. Ik was over deze producten ontzettend te spreken. Vooral de Pupa Milano Extreme Blush ‘glow’ in de kleur ‘Exotic Rose’ gebruik ik best vaak.

Mijn blog heb ik al een tijdje dus ik heb al heel wat mascara’s in verschillende merken en vormen geprobeerd. Van mijzelf heb ik lange wimpers en hierdoor is een mascara eigenlijk al snel goed. Het belangrijkste vind ik dat de mascara mijn wimpers goed zwart maakt en dat er geen spinnenpoteneffect ontstaat.

Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes

Op dit moment heeft Pupa Milano 7 mascara’s in het assortiment waarvan de Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes de nieuwste aanwinst is. Iedere mascara belooft iets anders en bij deze VAMP! Sexy Lashes mascara is dat ‘ongekend volume’. Hij heeft een maxi applicator met extra lange borstelharen. Dankzij het ‘push up’ effect zorgt hij voor extra volume en de perfecte krul.

De mascara zelf zit in een metallic, donkerrode huls. Een vormgeving die ik absoluut vind passen bij de productnaam. Het logo Pupa staat in het rood en de rest van de letters vind je terug in het zwart. De borstel is vrij groot, bestaat uit haartjes en heeft een zandloper effect. Zelf vind ik dit altijd een prettige vorm omdat je hierdoor extra goed bij de hoeken kunt.

Swatch

Zoals je van mij gewend bent, hier 6 foto’s waarop je het resultaat van de mascara goed kunt zien. Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara. Op de twee foto’s in het midden zie je mijn bovenste wimpers met één laagje mascara. En.. op de twee onderste foto’s zie je mijn wimpers met twee laagjes op de bovenste wimpers en één laagje op de onderste wimpers.

Conclusie

Leuk om eens een mascara te testen van Pupa Milano. Zoals gezegd ben ik niet super veeleisend als het een mascara betreft. Mijn wimpers zijn al mooi lang en gekruld van zichzelf. Je ziet het eigenlijk al wel goed op de swatches, het resultaat van deze mascara is echt heel mooi. Ik ben er zeker over te spreken! Het borsteltje werkt prettig, de formule brengt makkelijk aan en blijft de gehele dag goed zitten. Daarnaast klontert hij ook totaal niet. Ik ben enthousiast!

 Deze Pupa Milano VAMP! Sexy Lashes kost €19,95 en is te koop in de webshop van Pupa en in de winkels.

Heb jij een product van Pupa Milano in je stash? Zo ja, welke? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

3 Reacties

 1. 22 juli 2020 / 10:10

  Heb al veel positiefs gelezen over deze mascara, hij ziet er goed uit! Momenteel ben ik weer fan van de loreal paradise extatic omdat ie lekker makkelijk volume geeft en niet met teveel moeite verwijderd moet worden

 2. 22 juli 2020 / 10:03

  Ik vind hem erg goed ogen! 🙂

 3. WILLEMSE
  22 juli 2020 / 08:47

  Helaas zijn mijn wimpers niet meer vol, lang, zwart en gekruld van zich zelf.
  Ja ooit, lang geleden uiteraard wel , maar sinds ze dat niet meer van zichzelf zijn ben ik wel veeleisend bij een mascara.
  Pupa is samen met L’oreal toch wel mijn favoriete merk.
  Alle varianten die ik geprobeerd heb bevielen heel goed.