fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn 3 Netflix aanraders

Mijn 3 Netflix aanraders

Het is nog niet officieel winter maar zo voelt het wel. Ik typ dit op woensdag en het was vandaag gewoon 2 graden. Wow! Het voelde letterlijk als -5 en het maken van foto’s voor mijn instagram was dan ook zeker geen pretje. Ik ben een koukleum en wil dan ook zo liefst as soon as possible op de bank kruipen met een warme kop thee en een dekentje. Op dit moment ben ik dan ook bijna iedere avond Netflix series aan het bingewatchen en in dit artikel bespreek ik Mijn 3 Netflix aanraders. Geloof me, deze series moet je gezien hebben!

Netflix serie aanraders

The Last Kingdom

Houd je van series die zich afspelen in het verre verleden? Dan ben je bij The Last Kingdom aan het goede adres. Het is een Engelse serie die zich afspeelt in de roerige tijden van Engeland in de 9e eeuw. In deze tijd werd het land bestormd door Deense vikingen. Uhtred uit de plaats Bebbenburg is de hoofdrolspeler van de serie en hij bevind zich grotendeels tussen de Engelsen en de Denen in. Hij bewandelt een heel spannend pad wat je in de serie helemaal volgt. Zowel mijn vriend als ik zijn op dit moment helemaal verslaafd aan de serie en vinden het echt een super aanrader. Oh en in het derde seizoen komt de Nederlandse acteur Tygo Gernandt ook voorbij!

The Queens Gambit

Deze serie kwam ongeveer twee maanden geleden letterlijk overal als tip voorbij. Op dat moment waren wij op zoek naar een nieuwe serie en stelde ik The QUeens Gambit voor aan mijn vriend. Na het zien van de serie-omslag en de trailer waren we beide niet enorm enthousiast. Toch besloten we hem, zeker ook naar aanleiding van alle tips, het voordeel van de twijfel te geven. De serie gaat over Beth Harmon, die in een weeshuis leeft sinds het overlijden van haar moeder. In de kelder van dit weeshuis ontmoet ze de conciërge en maakt ze kennis met het schaakspel. Ze blijkt een schaakwonder. Ik snap het, dit klinkt niet heel spannend, maar geloof me, deze serie is echt de moeite waard!

Keizersvrouwen

Last but definitely not least, de Nederlandse serie Keizersvrouwen. Deze serie gaat over Xandra die een paar jaar geleden, met heel veel moeite, is ontsnapt aan een duistere onderwereld en haar moeder Sylvia. In middels heeft ze haar leven goed op de rit en heeft een echtgenoot met een belangrijke baan bij de Gemeente Amsterdam. Op een avond loopt ze een vriendin uit haar vorige leven tegen het lijf, Pamela, en die vraagt haar te helpen bij het organiseren van een evenement voor haar escortbureau. Ze besluit haar te helpen en zakt zo steeds verder terug in haar oude verleden in de duistere onderwereld. Het is een hele spannende serie en wat mij betreft mogen er nog veel meer seizoenen komen!

Heb jij nog aanvullende Netflix serie aanraders? Laat ze dan zeker achter in de comments! 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. 10 december 2020 / 09:21

    Alle drie nog niet gezien, maar ben nu wel erg nieuwsgierig geworden!