fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Sieraden als cadeau geven

Sieraden als cadeau geven

Jawel! De kerst komt nu echt steeds dichterbij. En ik zeg je eerlijk, ik heb er heel veel zin in. Natuurlijk is het leuk om cadeautjes te krijgen maar stiekem vind ik het veel leuker om cadeautjes te geven. Ik vind het dan ook echt leuk om voor iedereen persoonlijk een cadeau uit te zoeken. Eén ding is wel zeker, sieraden als cadeau geven is altijd een goed idee. In dit artikel vertel ik je waarom. Lees je mee?

Sieraden als cadeau geven

Ik ben dit jaar vrij late to the party. Normaliter heb ik namelijk het grootste gedeelte van de cadeaus nu allang in huis. Dit jaar was er voor mijn blog en instagram een enorme drukte rondom Black Friday en hier heeft dan ook mijn prioriteit gelegen. De rust is nu weer wat gaan liggen en dus wordt het hoog tijd om op kerstcadeaujacht te gaan.

Bij mij thuis is het traditie dat het onder de boom helemaal vol ligt met cadeaus. We kopen allemaal leuke dingen voor elkaar en zijn vaak, na het eten, de hele avond bezig met cadeautjes uitpakken. Aangezien de pakketbezorgers adviseren om op tijd te bestellen in verband met de gigantische, verwachte drukte is het tijd om online snel wat bestellingen te gaan plaatsen. Eventueel kan ik vervolgens, indien nodig, altijd nog wat extra kleinigheidjes bijhalen in de stad.

Naast parfum en verzorgingsgiftsets zijn sieraden jaar in jaar uit een populair kerstcadeau. Mijn sieradenstash bestaat echt uit een combinatie van allerlei merken zoals Buddha to Buddha, iXXXi Jewelry en Ti Sento. Daarnaast heb ik sieraden in zowel goud, rosé als zilver en vind ik het heel erg leuk om de verschillende merken en kleuren met elkaar te combineren. Ik vind sieraden een must om iedere outfit compleet te maken en er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik geen sieraden draag.

Zoals ik al zei is sieraden als cadeau geven altijd een goed idee. Zowel mannen als vrouwen maar je hier blij mee. Daarnaast vind ik het heel erg leuk dat je iemand echt iets kunt geven dat je zelf hebt uitgekozen voor diegene. Dat is natuurlijk een stuk persoonlijker dan een simpele cadeaubon. In een webshop voor sieraden kun je gelukkig altijd heel fijn en gericht zoeken. Vaak op style, merk en budget dus dat is eigenlijk ideaal voor het vinden van het perfecte kerstcadeau.

Zijn jouw kerstcadeaus allemaal al in huis? Of moet je nog op pad? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen: