fbpx
18   50
11   39
272   802
27   67
32   78

Je party outfit maak je compleet met accessoires

Je party outfit maak je compleet met accessoires

De feestdagen komen steeds dichterbij. Van alle pakketbezorgingsdiensten horen we dat het verstandig is om op tijd te bestellen. In verband met de coronacrisis waar we ons in bevinden wordt namelijk een gigantische drukte verwacht op online bestellingen. Vandaar dat ik nu alvast begin met mijn gouden tips! Heb jij jouw party outfit al in huis maar ben je nog op zoek naar de finishing touch? Je party outfit maak je compleet met accessoires. Ik vertel je hoe!

Je party outfit maak je compleet met accessoires

Met accessoires wordt al snel gedacht aan sieraden, tassen, riemen, haaraccessoires etc. Maar tegenwoordig lopen we bijna continu met onze smartphone in de hand dus waarom zouden we deze ook niet meenemen in de complete partyoutfit? It’s the season to sparkle!

Een party outfit niet compleet zonder a touch of sparkle. Ik heb zelf een prachtige set in gedachte van een zwarte mesh top en een zwart rokje met gouden sterretjes. Gecombineerd met een gouden riempje en gouden sieraden om de look nog feestelijker te maken. Dit bracht mij op het idee om op zoek te gaan naar een telefoonhoesje van Smartphonehoesjes.nl. Zij hebben namelijk een kerstcollectie en een glittercollectie waardoor je heel makkelijk en gericht kunt zoeken naar het perfecte hoesje die matcht bij de party outfit.

Kerst Telefoonhoesje

Ik ben uiteindelijk gegaan voor een design hoesje van iMoshion. Deze is zwart met gouden sterretjes en dus echt de perfecte keuze bij de outfit die ik van plan ben om te gaan dragen. Om dit hoesje extra feestelijk te maken heb ik hier de Tidepool Golden PopSocket aan toegevoegd met allemaal gouden glitters en diamantjes. Hoe tof is deze combinatie? Aangezien mijn vorige iPhone 12 screenprotector was gebroken heb ik hier ook gelijk een nieuwe van besteld. Mijn iPhone is nu weer helemaal clean en totally ready for Christmas!

Is jouw hoesje al helemaal partyproof maar ben je op zoek naar accessoires om bijvoorbeeld cadeau te geven met kerst? Kijk dan sowieso eens rond in de webshop van Smartphonehoesjes.nl Naast telefoonhoesjes hebben zij namelijk ook accessoires, zoals een powerbank, een sportarmband, toetsenborden en zelfs mondkapjes. Een bezoekje is dus zeker de moeite waard.

Wat vind jij van mijn telefoonhoesje in combinatie met de popsocket?
En wat vind jij van het idee om je telefoonhoesje als accessoire mee te nemen in je party outfit? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking met smartphonehoesjes.nl

Delen: