fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Kerstlook met make-up van Bourjois

Kerstlook met make-up van Bourjois

Nog precies een week en dan is het gewoon kerst. Ongelofelijk dat het gewoon bijna 2021 is. We zitten in gekke tijden maar stiekem heb ik ongelofelijk veel zin in de kerst. Ik ben dan ook vastberaden om er mooie dagen van te maken en wil me alsnog lekker opdoffen en feestelijke kleding dragen. In dit artikel maak ik een kerstlook met make-up van Bourjois om jullie te inspireren voor een mooie make-up look. Kijk je mee?

Kerstlook met make-up van Bourjois

‘Joyeux Noël!’

In deze look gebruik ik 9 geselecteerde, iconische Bourjois make-upproducten, namelijk:

  • Always fabulous Foundation
  • Always fabulous Concealer
  • Little Round Pot eyeshadows
  • Little Round Pot Blush
  • Liner Feutre in #041 Ultra Black
  • Clubbing Kohl Pencil in Party Black
  • Brow palette
  • Volume Glamour Effet Push Up Mascara
  • Rouge Velvet Ink in #009 Rouge à Reves

Zolang ik make-up draag ben ik al bekend met het merk Bourjois. Ik weet nog goed dat er vroeger, way back, één mascara van Bourjois was die letterlijk iedereen had. Weet jij welke ik bedoel?

Stappenplan

Stap 1 is uiteraard het aanbrengen van de Always fabulous Foundation. Een mooie foundation met een goede dekking. Hij laat zich prettig aanbrengen en blend mooi in de huid. Stap is het aanbrengen van de concealer welke ik gebruik om donkere kringen/wallen te verdoezelen. Deze blend zich mooi tot één geheel met de foundation. Hij is ook perfect om andere, kleine oneffenheden te vervagen.

Ik ga gelijk verder met stap 3, de blush. Hiervoor gebruik ik de Little Round Pot Blush die je eerder hebt kunnen zien in mijn herfstlook met make-up van Bourjois. Dit is een matte blush in een mooie, warme brique kleur. Perfect voor de feestdagen in combinatie met een sparkly, gouden highlighter. Door naar stap 4, de ooglook. Hiervoor gebruik ik twee Little Round Pot oogschaduws in een mooie bruine kleur en gouden kleur. De bruine kleur breng ik aan in de arcadeboog en de gouden kleur op het bewegend ooglid. (#005 Choco latte en #010 Olé Doré). Om de ooglook compleet te maken is stap 5 de wenkbrauwen. Hiervoor gebruik ik de lichtste kleur uit het Brow Palette. Deze is perfect voor mijn wenkbrauwen.

Een mooie ooglook is natuurlijk niet compleet zonder een goede eyeliner en mascara. Stap 6 is dan ook het maken van een wing met de eyeliner en het zwart maken van de bovenste- en onderste waterlijn.  Stap 7 is het aanbrengen van twee laagjes Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara op mijn wimpers. Uiteraard kan lipstick niet ontbreken dus dit is onze laatste stap, stap 8. Ik vind zelf een klassieke, rode lip een must met kerst voor de perfecte finishing touch. 

De make-up van Bourjois is online o.a. te koop bij Douglas en Bol.com

Dit was hem, mijn Herfstlook met make-up van Bourjois. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen: