fbpx
96   171
49   181
31   69
68   138
25   273

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Een klein beetje jeugdsentiment dit. Tijdens mijn hele ‘middelbare school carrière’ heb ik maar één mascara gebruikt en dat was een mascara van Bourjois. Ik heb deze mascara nog proberen op te zoeken maar ik heb hem niet gevonden en weet de naam echt niet meer. Anyways, vandaag review ik een andere mascara van Bourjois. De Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Tijdens het lezen van het persbericht dat ik telkens dat er een typfout was gemaakt. Dat effet juist effect had moeten zijn. Echter is dat niet het geval, overal staat Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara, ook op de mascara zelf! De mascara doet me verder heel eerlijk gezegd qua vormgeving een beetje denken aan een product van Benefit. Verder vind ik de vormgeving gewoon helemaal prima. De mascara is volledig zwart vormgegeven en de productnaam staat er in een leuke tekst op met wit en koraal. Het uiteinde van de mascara is doorzichtig, een leuk effect!

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up MascaraBourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Bourjois over de Volume Glamour Effet Push Up Mascara
Deze mascara geeft je wimpers wel 11x meer volume. Het Uplift-borsteltje, dat echt elke wimper omhult, creëert een onweerstaanbare krul met een boost aan volume en lengte. Door de speciale formule kun je meerdere laagjes aanbrengen om een Twiggy-effect te bereiken. En omdat de mascara wel 16 uur perfect blijft zitten, kun je de hele dag, avond én nacht met mooie gekrulde wimpers pronken.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Hier zie je het borsteltje van de mascara goed. Gelijk een dikke YES! Dit zijn echt precies de borstels die voor mij het beste werken. Dat is al veelbelovend!

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Swatch

Op de twee bovenste foto’s zie je mijn wimpers zonder mascara en op de twee middelste foto’s draag ik één laagje mascara op mijn bovenste wimpers. Ik draag twee laagjes mascara op mijn bovenste wimpers en één laagje mascara op mijn onderste wimpers op de twee onderste foto’s!

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara
Hier zie je een fullface foto waar ik de Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara draag. Ik draag hier 2 laagjes op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up MascaraBourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara

Conclusie

Eerlijk is eerlijk, ik had wel iets meer verwacht van het resultaat. Mijn wimpers zijn na twee laagjes niet echt mega impressive. Het resultaat kan er op zich wel mee door, maar ik heb redelijk lange wimpers van mijzelf en daarom wil ik dan toch wel wat meer volume en lengte. Verder blijft de mascara de hele dag goed op zijn plek en laat verder geen zwarte spikkels achter. Eindoordeel? Een prima mascara voor everyday al is hij niet fantastisch voor de meest volumineuze en lange wimpers!

Deze Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Mascara kost € 15,99 en is te koop bij de drogisterijen.

Wat is op dit moment jouw ‘everyday’ mascara? 

IMG_2672[1]

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

7 Reacties

 1. 24 mei 2017 / 14:00

  Hmm inderdaad niet indruk wekkend maar daardoor niet minder mooi.

 2. 24 mei 2017 / 11:29

  Resultaat ziet er wel goed uit! Maar als jij er meestal meer volume uit kan halen met mascara is het wel jammer!

 3. Varenka
  24 mei 2017 / 11:19

  Ik hou zo van Bourjois , de hele uitstraling en vormgeving van dit merk de producten , idd het jeugd sentiment (hoewel ik dat nog meer bij Miss Sporty heb haha)
  Misschien niet altijd de aller beste producten, maar bij de drogisterij merken grijp ik toch meestal naar Bourjois of L’oreal
  Deze mascara ziet er ook weer goed uit.
  Niet mega geweldig qua volume maar goed genoeg om er blij van te worden 😉

 4. 24 mei 2017 / 09:39

  Het resultaat is prima, maar absoluut niet 11 x meer volume als je het mij vraagt. Gezien de prijs en jouw review zou ik deze toch wel skippen denk ik.

 5. 24 mei 2017 / 08:17

  Ik vind het resultaat prima. Niet bijzonder verder!

 6. 24 mei 2017 / 07:59

  Ik ben altijd al benieuwd geweest naar de mascara’s van Bourjois. Jammer dat hij niet volumieus genoeg is. Ik vind het effect wel erg mooi!

 7. 24 mei 2017 / 06:08

  Ik vind het resultaat dus wel heel erg mooi. Jammer dat hij voor jou het resultaat niet helemaal waar maakt. Ik vind het een schot in de roos. Fijn dat hij heel de dag goed blijft zitten,