fbpx
90   164
48   180
31   69
68   138
25   273

Borrelpakketten bestellen voor thuis

Als er iets een feit is dan is dat dat de decembermaand er heel anders uit gaat zien dan dat we zijn gewend. Normaliter vieren wij kerst heel gezellig met familie en vrienden en is het ook met oud en nieuw één groot feest. Daarnaast is er ook op het werk altijd een gezellige borrel met alle collega’s. Dit valt natuurlijk allemaal niet binnen de maatregelen van het RIVM en bedenkt iedereen creatieve oplossingen zoals virtuele borrels. Oftewel, borrelpakketten bestellen voor thuis en via bijvoorbeeld Facetime alsnog gezellig borrelen met elkaar. Brengt jou dit ook op een idee?

Borrelpakketten bestellen voor thuis

Afstand, dat is het belangrijkste op dit moment. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik het allemaal vrij lang vind duren. Ongelofelijk dat we al 9 maanden in deze gekke situatie zitten. Ik houd me heel netjes aan de regels maar heb zo ongelofelijk zin in een feestje en om al mijn lieve vrienden en familie weer te knuffelen, gezellig te borrelen met z’n alle etc. Helaas moeten we toch echt nog heel veel geduld hebben en concluderen dat het even niet anders is. En natuurlijk massaal duimen dat het zo snel mogelijk weer terug gaat naar ‘normaal’. Het oude normaal en niet het nieuwe normaal, als je het mij vraagt.

De creatieve oplossing om een virtuele borrel te organiseren is natuurlijk heel erg leuk. Je bestelt dan hetzelfde borrelpakket en spreekt een tijdstip af om te facetimen of te zoomen. Je zou eventueel samen zelfs spelletjes kunnen doen, een film kunnen kijken of whatever. Wij hebben het ook een keertje gedaan met vrienden en ondanks dat het anders is dan echt samen zijn, is het toch wel heel erg leuk. Uiteindelijk is iets natuurlijk beter dan niets.

December is natuurlijk ook de maand waarin er normaliter heel veel kerstborrels plaatsvinden bij bedrijven. Wij hebben zelf ook altijd een personeelsfeestje en een kerstborrel in deze maand. Ook dit zit er helaas niet in. Alhoewel ik gelukkig nog wel op kantoor kan werken houden we op het werk natuurlijk ook rekening met alle maatregelen. Gelukkig zijn er genoeg softwareprogramma’s die het mogelijk maken om met al het personeel in één chatroom te zitten. Zo kan een bedrijfsborrel toch nog doorgaan. Je kunt als bedrijf een tijdstip doorgeven aan je personeel, zorgen dat ze thuis zitten achter de laptop en zorgen dat er wordt aangebeld met een mooi kerstpakket. Dit kun je tevens zelf zo gek maken als je wilt met bijvoorbeeld nog een super gezellige Pub Quiz met verschillende teams etc.

Borrelpakketten bestellen voor thuis, heb jij het al gedaan?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel is een samenwerking.

Delen: