fbpx
19   51
12   40
272   802
27   67
32   78

Herfstlook met make-up van Bourjois

Herfstlook met make-up van Bourjois

Fall is in full swing! De zomer kunnen we nu echt wel achter ons laten. Het is tijd om te gaan genieten van de prachtige herfst. In de zomer draag ik zelf altijd heel weinig make-up maar zodra het najaar begint vind ik het weer extra leuk om aan de slag te gaan met make-up looks. In dit artikel maar ik een Herfstlook met make-up van Bourjois. Ben jij benieuwd? Lees nu mee.

Herfstlook met make-up van Bourjois

Herfstlook met make-up van Bourjois

‘Au revoir zomer, bonjour herfst look!’

In deze look gebruik ik 7 geselecteerde, iconische Bourjois make-upproducten, namelijk:

  • Healthy Mix Foundation
  • Healthy Mix Concealer
  • Little Round Pot eyeshadows
  • Little Round Pot Blush
  • Eye Catchting Felt Tip Eyeliner
  • Big Lashes Oh Oui! Mascara
  • Rouge Fabuleux Lipstick

Zolang ik make-up draag ben ik al bekend met het merk Bourjois. Ik weet nog goed dat er vroeger, way back, één mascara van Bourjois was die letterlijk iedereen had. Weet jij welke ik bedoel?

Herfstlook met make-up van Bourjois

Stappenplan

Stap 1 is uiteraard het aanbrengen van de Healthy Mix Foundation. Deze basis is verrijkt met vitamine C, B5 en E en hierdoor echt perfect voor het najaar. Hij biedt je namelijk net even dat extraatje weerstand tegen o.a. de regen en de wind. Hij brengt heel erg mooi aan, perfectioneert je huidskleur en laat zich mooi in de huid blenden.  Stap is het aanbrengen van de concealer waarmee ik de donkere kringen onder mijn ogen vervaag. Je kunt deze concealer ook perfect gebruiken om oneffenheden te vervagen. Hij heeft een mooie dekking en laat zich goed in de huid en in de foundation blenden.

Omdat mijn huid in het najaar wat droger is poeder ik mijn basis eigenlijk bijna niet af. Ik ga gelijk verder met stap 3, de blush. Dit is een matte blush in een beetje een brique kleur. Ik vind dit een hele mooie kleur in de herfst en hij geeft mijn gezicht dat heerlijke, gezonde blosje. Aan mijn gezicht besteed ik verder geen aandacht. In de tijd waarin we nu leven dragen we veel mondkapjes en dus is het aan te raden het accent op de ogen te leggen. Dit doe ik door, stap 4, een prachtige donkergroene oogschaduw aan te brengen. Deze vervaag ik mooi in de arcadeboog met, stap 5, de matte, witte oogschaduw.

Een mooie ooglook is natuurlijk niet compleet zonder een goede eyeliner en mascara. Stap 6 is dan ook het maken van een wing met de eyeliner en stap 7 is het aanbrengen van twee laagjes Big Lashes Oh Oui! Mascara op mijn wimpers. Draag je toch graag een lipstick, dan maakt de Rouge Fabuleux Lipstick, stap 8, deze look helemaal af.

De make-up van Bourjois is online o.a. te koop bij Douglas en Bol.com

Dit was hem, mijn Herfstlook met make-up van Bourjois. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 4 november 2020 / 15:20

    Mijn favoriete foundation! Ik gebruik het ook al 2 jaar. Van de andere producten ben ik helaas niet zo’n fan…