fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

Favorieten van november 2020

Favorieten van november 2020

Daar gaan we, de laatste maand van dit crazy jaar. Laten we van december toch iets moois maken. Volgens mij kan iedereen wel wat extra warmte en liefde gebruiken dus laten we extra lief voor elkaar zijn. Al is dat op afstand, bedenk er iets creatiefs op. Ik ben in ieder geval vastberaden er een mooie maand van te maken. Maar uiteraard starten we de volgende maand niet voordat ik mijn favorieten van november 2020 heb besproken. Lees je mee?

Ted Baker Sweet Treats Polly

Eind oktober ontving ik een heel erg leuk perspakketje met hierin de gloednieuwe Ted Baker Sweets Treats Polly. Naast dat het een prachtig pakketje was en ik de vormgeving en de flacon prachtig vind ben ik ook echt verliefd geworden op de geur. Ik heb dit geurtje in november heel erg veel gedragen dus vandaar dat hij in dit lijstje zeker niet kon ontbreken. Voor 50ml. betaal je € 39,99 en de geur is exclusief verkrijgbaar bij Douglas. Nog op zoek naar een cadeau voor onder de kerstboom? Dit is echt een goede tip!

De spencer trend

Spencers zijn de trend van het moment. Waar ik in oktober nog shirts met lange mouwen droeg heb ik in november echt voornamelijk truien gedragen. Op instagram is op dit moment de spencer trend echt niet uit je tijdlijn te krijgen en daar doe ik zeker vrolijk aan mee. Ik vind het namelijk echt een fantastische trend en was meteen down! Vaak worden ze gedragen met een lange blouse maar ik vind een spencer, koukleum die ik ben, het leukst en lekkerst over een heerlijke coltrui.

De spencer die je ziet op de foto is van ComeGetFashion

Favorieten van november 2020

MAC Frosted Firework Firelit kit

Uiteraard stroomde in november ook de giftsets massaal binnen. Mij hoor je niet klagen! Ik mocht de MAC Frosted Firework Firelit kit ontvangen uit de holiday collectie 2020 van MAC Cosmetics. Mijn liefde voor make-up begon voornamelijk bij MAC dus uiteraard was ik direct ontzettend enthousiast en nieuwsgierig. In de kit tref je drie producten aan, namelijk:

  • Skinfinish Extra Dimension
  • 143S kwast
  • Make-up tasje

Alhoewel het een ontzettend leuk make-up tasje is en de kwast, zoals elke kwast van MAC, echt fantastisch, ben ik voornamelijk mega blij met de Skinfinish Extra Dimension in de kleur ‘gold’. In november heb ik hem al een aantal keer gedragen en ik weet 100% zeker dat dit mijn go-to highlighter gaat zijn tijdens de feestdagen.

Deze MAC Frosted Firework Firelit kit kost € 49,- en is verkrijgbaar bij Douglas.

Favorieten van november 2020

Claire Rose x Toral Boots

Zoals je wellicht wel weet ben ik al een behoorlijke tijd trotse member van de Omoda Friends club! Eens in de zoveel tijd mag ik een nieuw paar schoenen uitzoeken en daarmee heb ik inmiddels een flinke schoenenverzamelijk. Toch had ik nog een paar witte/beige boots op mijn verlanglijstje staan en inmiddels heb ik ze in huis. Om precies te zijn zijn het de Claire Rose x Toral Boots. Het zijn halflange cowboylaarzen met een schuin aflopende blokhak van bijna 8 centimeter hoog. Ik vind de cowboy accenten op deze laarzen echt per-fect. I’m in love! 

Deze laarzen kosten € 399,95 maar scoor je nu, i.v.m. black friday, met 20% korting voor € 319,96 bij Omoda.

Favorieten van november 2020

Biodermal Pure Balance Lijn

Last but definetely not least, deze Biodermal Pure Balance lijn is ook absoluut favoriet. Ik heb deze lijn al een tijdje in mijn bezit en ben hem, voor mijn review, uitgebreid gaan testen. Eigenlijk was ik er direct ontzettend enthousiast over en heb ik, sinds mijn review, geen andere producten voor mijn huid meer gebruikt. In het najaar wordt mijn huid altijd wat droger en ik merk dat deze lijn echt iets goeds voor mijn huid doet. De complete lijn is aan de prijs maar naar mijn mening echt 100% het geld waard. Ik heb de lijn opgestuurd gekregen maar ga zeker overwegen hem opnieuw aan te schaffen zodra de producten op zijn.
  • Renewing Cleansing Mousse bevat 150ml. en kost € 17,99
  • Boosting serum bevat 30ml. en kost € 24,99
  • Purifying gel-crème bevat 50ml. en kost € 24,99
  • Refining balsem bevat 50ml. en kost € 24,99
    • Online te koop bij o.a. Wehkamp.

Favorieten van november 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van november 2020! Als je één favoriet van november mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Dit artikel bevat affiliate links. 

Delen: