fbpx
49   386
118   400
92   147
58   106
279   831

Mijn adventskalenders van 2020

Mijn adventskalenders van 2020

Morgen is het 1 december en dat betekent dat de laatste maand van dit gekke jaar ingaat. Uiteraard betekent dit ook dat ik de eerste vakjes van mijn adventskalenders mag gaan openen en stiekem kijk ik hier al een tijdje naar uit. In dit artikel ga ik jullie mijn adventskalenders van 2020 laten zien. Ben je benieuwd? Kijk dan mee.

Mijn adventskalenders van 2020

Make It Real Together Ultimate Advent Calendar

De adventskalenders van The Body Shop zijn ieder jaar weer echt my fave. Volgens mij heb ik er inmiddels al drie jaar op rij eentje en ieder jaar ben ik weer zo enthousiast over de inhoud. De adventkalender die ik dit jaar heb ontvangen is de Make It Real Together Ultimate Advent Calendar en deze kost € 130,- Hiermee is dit de duurste adventkalender van The Body Shop. Hij is zeker de moeite waard want deze kalender bevat producten met een totale waarde van € 271,-

Vind jij het toch wat aan de prijzige kant? Dan heeft The Body Shop nog twee andere varianten, namelijk:

  • Make It Real Together Advent Calender, kost € 50,- en bevat producten met een totale waarde van €97,50
  • Make It Real Together Big Advent Calender, kost € 90,- en bevat producten met een totale waarde van € 163,-

Op dit moment zijn alle drie de adventskalenders van The Body Shop online uitverkocht. Wel kun je online kijken welke filialen in Nederland deze kalenders nog wel beschikbaar hebben. 

Adventskalender Provençaalse Kiosk

Le marché de Noël en Provence

Als je mijn blog een tijdje volgt dan weet je dat ik meerdere keren per jaar in de Alpes-de-Haute-Provence in Frankrijk te vinden ben. Een merk zoals L’Occitane brengt mij altijd linea recta terug naar dit fantastische gebied. Ik was dan ook erg blij dat ik deze adventskalender mocht ontvangen. Deze adventskalender is de classique variant. Hij kost € 59,- en bevat producten met een totale waarde van € 99,- L’Occitane heeft ook nog een premium variant die € 119,- kost en een totale waarde bevat van €199,-

Het merk wordt o.a. verkocht bij Bol.com en Douglas.

Mijn adventskalenders van 2020

NIVEA Adventskalender 2020

Jawel, ook Nivea heeft een adventskalender. Voor mij is het voor het eerst dat ik van dit merk een adventskalender heb ontvangen dus dat maakte me uiteraard extra nieuwsgierig. Sowieso wil ik Nivea complimenten geven over de verpakking want deze kalender ziet er echt zo ongelofelijk schattig uit. Daarnaast heb ik al even gespiekt tussen de cadeaus en die zijn zeker niet mis. Deze adventskalender kost € 63,- maar is nu bij Bol.com te koop voor € 44,95, dat is een korting van 29%. Een hele goede deal, als je het mij vraagt!

Mijn adventskalenders van 2020

EasyToys Adventskalender 2020

De drie bovengenoemde adventkalenders vallen in de categorie ‘verzorging’ maar nummer vier heeft naast verzorgende producten ook funtoys. De kalender kost € 119,- maar heeft een inhoud ter waarde van € 450,- Dat is natuurlijk echt een crazy deal. Het is een limited edition en helaas moet ik vermelden dat deze kalender compleet is uitverkocht. Wel adviseer ik je eens te kijken op de website van EasyToys aangezien ze echt ontzettend leuke cadeaus hebben voor onder de kerstboom. Daarnaast hebben ze nu, i.v.m. cyber monday, ook hele leuke kortingen!

Mocht jij, op de valreep, heel graag één van deze adventkalenders willen? Dan adviseer ik je echt even goed rond te neuzen online of in de winkel. Daarnaast is het eventueel ook een goede tip om nog een aantal dagen te wachten aangezien de adventkalenders dan zeker voor minder verkocht gaan worden. Je kunt dan niet vanaf 1 december elke dag een vakje openen maar daarna wel genieten van alle heerlijke producten. Net zo leuk toch? #happyshopping 

Dit zijn mijn adventskalenders van 2020. Heb jij een adventskalender dit jaar? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Delen:

1 Reactie

  1. 3 december 2020 / 22:25

    Zo heerlijk die adventskalenders. Ik heb dit jaar eentje van Goodiebox en kijk er elke dag naar uit. Die van Nivea ziet er inderdaad ook wel heel mooi uit.