fbpx
111   126
47   184
44   97
12   191
65   389

Spencers zijn de trend van het moment

Spencers zijn dé trend van het moment

Oh Yes! Het is weer dinsdag en dat betekent een fashion gerelateerd artikel. In dit artikel ga ik het hebben over de trend van dit moment; de spencer. Want jawel, Spencers zijn de trend van het moment. Wil jij weten hoe je een spencer leuk styled? Ik geef je in dit artikel tips!

Spencers zijn de trend van het moment

Hij is terug van weggeweest, de spencer. Wellicht associeer je een spencer met je opa. Het is niet meteen het meest hippe kledingitem. Toch is hij op dit moment echt niet uit het modebeeld weg te denken. Een lekkere, oversized grof gebreide spencer. En jawel, hij is zeker hip te stylen!

De spencer die ik draag is van ComeGetFashion. Het is de knitted spencer crème die alleen verkrijgbaar is in de maat onesize. Bij mij zit hij hierdoor een tikkeltje oversized en dat vind ik juist tof. Het is een gebreide spencer met grove kabels, hij heeft een v-hals en is dus lichtbeige. Je kunt hem heel leuk stylen met een grote, witte blouse maar ik heb ervoor gekozen er een zwarte koltrui en een zwarte rok onder te dragen. Hierdoor is het net of je de spencer draagt over een zwarte jurk en dat effect vind ik zelf heel erg leuk.

Deze look maak ik compleet door de stippeltjespanty, die deze look wat speelser maakt. De hoge laarzen van Shabbies maken deze look juist weer wat stoerder. Ik vind hem in ieder geval erg geslaagd!

Heb jij deze look al voorbij zien komen op mijn instagram? (@lindseybeljaars)

Details

Wat vind jij van de spencer trend?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’? 

Deel dit artikel op Pinterest ↓

Delen:

5 Reacties

 1. 11 november 2020 / 12:12

  Handige tip! Heb er sinds kort ook een, maar moet nog even kijken hoe ik hem ga combineren. Vind het bij anderen inderdaad het leukst met een rokje of overhemdjurk.

  • 11 november 2020 / 22:06

   Ah leuk! welke kleur heb je? Het stylen komt vast helemaal goed! X

   • 12 november 2020 / 14:15

    Een zandkleurige. Dus ik denk dat het het leukst te combineren is met wit!

 2. 10 november 2020 / 12:36

  Hallo, eerst en vooral een hele mooie outfit ! En ten tweede , ik wist zelf niet eens dat deze mode accesoires spencers genoemd werden, maar ze zijn allesinds heel mooi ! Ikzelf heb er wel geen, maar mocht ik een leuke tegenkomen zou ik het wel eens proberen ! V