fbpx
92   166
49   181
31   69
68   138
25   273

Wella Invigo Blonde Recharge

Wella Invigo Blonde Recharge

Vandaag is het tijd voor een review van de Wella Invigo Blonde Recharge. Wella is een welbekend kappersmerk en wordt voornamelijk verkocht in de salons. In ieder geval, de lijn die ik in dit artikel review wel. Ben jij benieuwd naar de shampoo en conditioner uit de Wella Invigo Blonde Recharge range? Lees dan zeker verder.

Wella Invigo Blonde Recharge

Tijdens het schrijven van dit artikel ben ik gaan terugzoeken op mijn blog en ontdekte ik dat ik nog nooit eerder een review heb geschreven over een product van Wella. Stom eigenlijk want het is zo’n super bekend merk. Het bedrijf is gestart in de 19e eeuw in Duitsland en bestaat inmiddels meer dan 130 jaar. Inmiddels is Wella, als kappersmerk en als haarverzorgingsmerk, natuurlijk niet meer weg te denken.

Deze Wella Invigo Blonde Recharge range zit verpakt in een prachtige, roze verpakking. Het is een pastelroze kleur met witte en bordeauxrode tekst. Ik vind het direct luxe uitstralen. Je kunt merken dat het hier een kapperslijn betreft. De geur is overigens ook echt heerlijk! Je waant je echt even in een kappersstoel. Dat was best even een extra leuke touch tijdens de gekke quarantaine tijden.

Wella zegt: ‘deze Invigo Blonde Recharge range voorkomt vergeling van je cool blonde haar en verfrist de heldere en levendige kleur van natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar.’

Shampoo

De shampoo zit in een rechtopstaande knijpfles. Deze is cilindervormig en heeft een kleine versmalling richting de dop. Het is een violette shampoo en die staat beter bekend als zilvershampoo. Een zilvershampoo zorgt er uiteraard voor dat vergeling in je haar wordt tegengegaan. Eigenlijk haalt het de warme gloed weg voor een koelere, blonde gloed.

Je brengt de shampoo aan in nat haar, masseert en verdeelt hem goed en laat hem vervolgens 3 tot 5 minuten intrekken. Ik doe dit zelf altijd 5 minuten voor het optimale resultaat. Tijdens het wassen merk ik dat het product zich makkelijk laat verdelen en hij schuimt goed. Oh en die geur, echt heerlijk!

Conditioner

Op naar de conditioner. Voor mij zijn beide producten echt onmisbaar. Ik heb nog nooit gehad dat ik na het wassen van mijn haar met een shampoo geen conditioner nodig had. De conditioner is altijd een extra stap verzorging om het haar te hydrateren en weer zacht aan te laten voelen. De conditioner zit in een knijptube en bevat 200ml. Het is een heerlijke crèmestructuur zoals we van een conditioner zijn gewend. Net als de shampoo is het de bedoeling dat je deze conditioner 3 tot 5 minuten laat intrekken. Na het uitspoelen voelt mijn haar verzorgt en zacht aan.

Let op; deze verzorgingslijn van Wella bevat kleurpigmenten. Hoe langer je de producten laat intrekken, hoe meer resultaat. Dit is dus iets wat je zelf moet aanvoelen. Tip: bouw het aantal minuten op per wasbeurt zodat je kunt kijken wat het product doet. Daarnaast raad Wella aan eerst een test te doen op een stukje huid om te kijken of je hierop reageert. Slaat je huid rood uit dan kun je deze beter niet in je haar gebruiken.

Wella Invigo Blonde Recharge

Conclusie

Ik ben erg te spreken over deze Wella Invigo Blonde Recharge. Het is absoluut een luxe verzorgingslijn die je echt even dat kapperssalon gevoel geeft. Je merkt dat je te maken hebt met duurdere producten door de werking en voornamelijk ook door die heerlijke, typische geur. Na gebruik van de shampoo voelt mijn haar goed schoon aan en na het gebruik van de conditioner ook erg zacht en gevoed. Mijn haar wordt de dagen erna niet snel vet en glanst mooi.

Op de foto hierboven zie je mijn natuurlijke haarkleur links en het gebruik van een zilvershampoo rechts. Deze foto is al van een tijdje terug en laat niet per se het effect zien van deze Wella Invigo Blonde Recharge. Het is moeilijk om dit verschil nu op foto te zetten aangezien ik al meer dan een jaar zilvershampoo’s gebruik en mijn haar er dus altijd uitziet zoals op de foto rechts. Zoals je ziet is het gelige minder en is het net even iets koeler en assiger. Zeker in de lente en in de zomer vind ik dit het mooist! 

Ben je op zoek naar een prettige zilvershampoo die budgetproof is? Kijk dan eens naar de Kruidvat Silver Haarverzorgingslijn.

  • Shampoo €15,99
  • Conditioner € 21,99
    • Verkrijgbaar bij de kappersalons.

Dit was hem, mijn OOTD Mijn eerste paar loafers! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen: