fbpx
18   35
59   260
41   85
60   178
40   227

Favorieten van april 2020

Het is zover, tijd om april achter ons te laten. Ik vond april een hele gekke maand. Zowel ik, als mijn vriend, als mijn moeder zijn jarig in april en natuurlijk is het in deze coronasituatie nogal gek om je verjaardag te ‘vieren’. We hebben ons nog nooit zo ‘niet’ jarig gevoeld als dit jaar. Maar goed, niets aan te doen. We hebben er absoluut het beste van proberen te maken. Het is nu tijd om van mei het beste te maken maar uiteraard doen we dit niet voordat ik in dit artikel de favorieten van april 2020 heb besproken. Lees je met mij mee?

Rimmel London ScandalEyes Volume On Demand Mascara samen met de Ultimate Boost Volume Primer

Begin maart ontving ik een heel leuk pakketje met hierin twee nieuwe producten van Rimmel Londen, namelijk een mascara en een primer. Ik was hier eigenlijk meteen nieuwsgierig naar omdat het lang geleden was dat ik een witte mascara primer had gebruikt. Over de mascara’s van Rimmel Londen ben ik eigenlijk altijd wel te spreken maar deze combinatie bevalt me echt ontzettend goed. Ik heb de Rimmel London ScandalEyes Volume On Demand Mascara in de maand april iedere dag gebruikt. Echt een aanrader!

Leuke spelletjes voor 2 personen

In deze gekke tijden van corona zitten mijn vriend en ik voornamelijk, zoals geadviseerd, binnen. Nu had ik het op een gegeven moment op de bank met een Netflix serie wel gehad. Ik ontving een aantal leuke spellen, waaronder Ticket to Ride Europe, Azul en Exploding Kittens. Dit zijn alle drie leuke spelletjes voor 2 personen en echt perfect tijdens deze lockdown. Je kunt nu overigens op mijn blog het bordspel Azul t.w.v. € 39,95 winnen. Klik even op deze link.

Wilkinson Intuition Complete

De zon heeft zich in april goed laten zien en het was heel wat dagen ‘rokjesdag’. Ik heb dan ook de hele maand goed uitgepakt met mijn lente- en zomergarderobe. Natuurlijk horen daar gladgeschoren benen bij en op dit moment is de Intuition Complete van Wilkinson mijn absolute favoriet. Dit scheermesje is speciaal ontworpen om het scheren van die lastige plekjes een stuk gemakkelijker te maken. Het scheren ging erg gemakkelijk en ik had een glad scheerresultaat zonder irritantie. Precies wat je wilt toch?

De App TikTok

Ja.. ik wil het toch even hebben over TikTok. Het is een app die vooral ontzettend populair is bij een generatie jonger dan ik. Toch zag ik het, via instagram, heel vaak voorbij komen en werd mijn interesse gewekt. Ik ben dol op leuke, geinige filmpjes. Daarnaast heb ik vroeger altijd fanatiek gedanst en begon ook dat weer te kriebelen. Op een dag in april besloot ik toch maar eens TikTok te downloaden. Inmiddels zijn we heel wat dagen verder en kan ik niet anders zeggen dan dat ik mij meer dan prima vermaak met deze app. Ik heb zelfs zelf al een aantal filmpjes opgenomen die je kunt zien op mijn account (@lindseybeljaars). Volg je me niet op TikTok? Ik zou het leuk vinden als je dat doet! X

De kleine dingen

Dit klinkt natuurlijk een beetje stom maar goed, de tijd waarin we zitten is ook stom. In deze gekke tijden van corona zijn mijn favoriete momenten gewoon echt de kleine dingen. Hiermee bedoel ik bijvoorbeeld in de avond een lange wandeling maken met Spyke, op een rustig moment naar de ijssalon voor een hoorntje met Italiaans schepijs, op afstand even een gebakje eten bij mijn ouders in de tuin. De basic dingen die je nu ineens ontzettend waardeert en daarom wil ik het bij deze nog een keer extra benoemen. Enjoy the little this in life x 

Favorieten van april 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van april 2020! Als je één favoriet van april mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen: