fbpx
73   151
45   175
30   67
68   137
25   272

NIVEA Fresh Blends Douchegels

NIVEA Fresh Blends Douchegels

Oh wat hebben we fantastisch weer gehad hè. Ik heb echt even de summervibes te pakken gehad. Helaas is het nu even wat minder weer en gelukkig waren daar de gloednieuwe NIVEA Fresh Blends Douchegels. Ik ontving dit pakketje en werd direct ontzettend enthousiast. Hoe fleurig, kleurrijk en fruitig zien deze Fresh Blends Douchegels van Nivea eruit? Ik ga je er alles over vertellen!

NIVEA Fresh Blends Douchegels

NIVEA Fresh Blends Douchegels

Felle kleuren, afbeeldingen van fruit.. het zijn net drie smoothies. Ik kon eigenlijk niet wachten en deed gelijk de dop open om de geuren te ruiken.

De lijn bestaat uit drie varianten en ze hebben allemaal hun eigen mix van ingrediënten. De douchegels zorgen voor een natuurlijk gezond ogende huid. Alle varianten bevatten plantaardige melk, dat zacht is voor je huid en vol verzorgende elementen zit. De vruchtensappen voegen een vleugje natuurlijke frisheid toe welke zorgt voor een heerlijke douche-ervaring.

De drie varianten van deze NIVEA Fresh Blends Douchegels zijn:

 • Apricot, Mango & Rice Milk – voor een zachte, soepele huid
  • Verrijkt met extracten van abrikoos, mango en rijstemelk. De geuren in deze douchegel is echt een zomerse cocktail van zachte abrikoos, mango, ananas en guave. Voor een lekker aanvoelende en exotische ervaring! Ben je op zoek naar een tropische douchegel? Dan zit je met deze goed! Vooral de mango is overheersend dus vandaar het tropische tintje.

 • Watermelon, Mint & Coconut Milk – voor een gezond uitziende, frisse huid
  • Deze douchegel bevat een combinatie van munt- en clementinegeur, dat versterkt wordt door de geuren van komkommer en groen kokoswater. Watermeloen voegt wat zoetheid toe en zorgt voor een verkwikkende verfrissing én maakt de ultieme geurbeleving compleet. De combinatie van deze ‘smoothie’ beviel me, tijdens het lezen, al meteen. Wat een gouden combinatie. Nadat ik hem geroken had was ik meteen om, dit is echt de perfecte geur voor mij. Fruitig, met het romige van kokos en het frisse van munt. Mijn favoriet!

 • Raspberry, Blueberry & Almond Milk –  voor een mooie, gehydateerde huid
  • Deze formule bevat een samenstelling met een combinatie van de fruitige geuren van frambozen en bosbessen. Dat wordt versterkt door een vleugje groene rabarber en bergamot. Naar mijn mening is dit de zoetste variant van de drie.

NIVEA Fresh Blends Douchegels

Mijn mening

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super enthousiast ben over deze NIVEA Fresh Blends Douchegels. Eigenlijk bij alleen het zien van de flacons wist ik al dat ik hier waarschijnlijk fan van ging zijn. Gelukkig hebben de geuren van deze douchegels mij alles behalve teleurgesteld. Ik vind alle drie de geuren lekker maar mijn favoriet is absoluut de ‘Watermelon, Mint & Coconut Milk’. Al ga ik uiteraard de andere twee ook met heel veel plezier gebruiken. Deze Fresh Blends Douchegels van Nivea zijn perfect voor de lente en zomer. Nu het reizen waarschijnlijk niet 2020 niets gaat worden waan je je toch even op een tropisch paradijs onder je eigen douche.

Goed om te weten: Deze douchegels zijn 100% vegan, de formules bestaan voor 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn voor 98% biologisch afbreekbaar. De flessen zijn gemaakt van tot wel 100% gerecycled plastic (met uitzondering van de dop) en kunnen na gebruik opnieuw worden gerecycled.

De NIVEA Fresh Blends zijn verkrijgbaar bij de drogist, zoals Kruidvat voor € 6,99 per stuk – 300 ml. (Online verkrijgbaar bij Bol.com en Plein.nl)

 • Er is nu bij Kruidvat een hele leuke 1+1 actie op Nivea! #happyshopping

Heb jij deze nieuwe douchegels van Nivea al gespot bij de drogisterij? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

 1. Jeanelle
  30 april 2020 / 09:54

  Wat lijken deze douchegels mij heerlijk. Frisse kleuren en heerlijke geurcombinaties. Ik ben gek op watermeloen en kokos dus mijn interesse gaat zeker uit naar de groene variant.

 2. Evelien
  29 april 2020 / 09:55

  Ik vind de nivea douchefoams ook heerlijk!