fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Rimmel London ScandalEyes Volume On Demand Mascara

Het is weer tijd voor een echte beautyreview. Vandaar review ik de gloednieuwe Rimmel London ScandalEyes Volume On Demand Mascara, samen met de Ultimate Boost Volume Primer van Rimmel Londen. Ben jij benieuwd naar deze producten en wat het resultaat is als je beide combineert? Lees dan nu mijn uitgebreide review van deze primer en mascara.

Rimmel London ScandalEyes Volume On Demand Mascara

Rimmel Londen is een merk dat we, denk ik, allemaal wel kennen. Het is al jaren te koop in alle drogisterijen zoals Kruidvat en Trekpleister. Het merk voegt nieuwe producten toe aan het assortiment en daaronder behoren de primer en mascara die ik ga bespreken in dit artikel.

Ik ga eerst even in op de verpakking van de producten. Dit zijn natuurlijk typische Rimmel London verpakkingen. Naar mijn mening is daar helemaal niets mis mee aangezien het merk zo haar producten herkenbaar maakt. De Ultimate Boost Volume prime zit in de witte huls en de Rimmel London ScandalEyes Volume On Demand Mascara zit in de rode huls.

Ultimate Boost Volume Primer van Rimmel London

De primer is een witte primerbasis die de wimpers meer volume, lengte en verzorging biedt door de formule met vullende microvezels. Doordat je deze primer aanbrengt vóór je mascara zien je wimpers er extra dik, vol en krachtig uit. De formule bevat een unieke mix van verzorgende oliën, zoals argan, jojoba en kokosnoot.

Het borsteltje is een vrij rechttoe rechtaan kunststof borsteltje. De primer zelf is ook wit waardoor er, na het aanbrengen ervan, een subtiel wit laagje ontstaat op je wimpers. Uiteraard werkt deze primer prima in combinatie met elke andere mascara.

ScandalEyes Volume On Demand van Rimmel London

Na het aanbrengen van de Rimmel London Ultimate Boost Volume Prime is het de beurt aan de Rimmel London ScandalEyes Volume On Demand Mascara. Rimmel London belooft dat deze mascara elke wimper vangt en zorgt voor een unieke separatie. Daarnaast kun je de mascara op elk moment zonder klontjes aanbrengen. Hij is dus erg goed op te bouwen voor het gewenste resultaat.

Het borsteltje is een vezelborstel met een unieke vorm in het Rimmel London assortiment. Het borsteltje loopt namelijk in het midden taps toe waardoor er een soort zandlopervorm tevoorschijn komt. Rimmel zegt zelf: ‘het borsteltje heeft een innovatieve golvende vezeltechnologie die mascara’reservoirs’ creëert, waardoor het mogelijk is een groter volume op te bouwen.’

Let’s put this products to the test!

Swatch

Op rij 1 zie je mijn wimpers zonder mascara. De middelste rij toont mijn wimpers met één laagje primer op de bovenste wimpers. Op de onderste rij zie je mijn wimpers met een laagjes mascara (over de primer) op mijn bovenste wimpers en één laagje op mijn onderste wimpers.

Hier nog een fullface foto met het resultaat van deze primer en mascara.

Conclusie

Leuk om weer eens een mascara van Rimmel London te testen. Ook naar de primer was ik direct nieuwsgierig omdat dit een soort product is dat ik eigenlijk nooit gebruik. Gelukkig kan ik zeggen dat ik over beide producten zeker te spreken ben. Sowieso is de mascara, zoals ik van Rimmel ben gewend, gewoon een hele fijne mascara. Daar heb ik zeker niets op aan te merken. Nu heb ik, om alles goed te testen, natuurlijk ook de mascara geprobeerd zonder de primer eronder. Hierbij merk ik dan toch verschil en doet deze primer wel degelijk iets. Een prima combi!

 • Ultimate Boost Volume Primer kost € 12,99
 • ScandalEyes Volume On Demand Mascara kost € 15,99

Welke mascara gebruik jij op dit moment dagelijks? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Delen:

3 Reacties

 1. 6 april 2020 / 12:59

  Ziet er goed uit! Ik zou dit ook wel eens willen uitproberen, zo’n booster!

 2. 6 april 2020 / 10:15

  Ik vind het effect heel mooi op je wimpers!

 3. 3 april 2020 / 15:33

  Ik vind ze er ook goed uit zien!