fbpx
212   218
88   249
58   124
15   201
67   394

OOTD Red ‘New York’ T-shirt

OOTD Red 'New York' T-shirt

Twee weken geleden waren mijn vriend en ik een weekendje weg in Venlo. Het dorpje Thorn ligt hier vlakbij en dit dorpje wordt ook wel ‘het witte stadje’ genoemd. Het is super instagramproof en dus besloten we een stukje om te rijden en hier wat outfits te shooten. Ben jij benieuwd naar deze OOTD Red ‘New York’ T-shirt? Lees gezellig mee.

OOTD Red 'New York' T-shirt

OOTD Red 'New York' T-shirt

OOTD Red 'New York' T-shirt

OOTD Red ‘New York’ T-shirt

Typisch, dat deze OOTD nu online komt. Het is namelijk iets meer dan één jaar geleden dat ik, samen met een vriendin, naar New York vloog. Hier zijn we in totaal 7 dagen geweest en het was echt fantastisch. Heb jij destijds mijn fotoverslagen gelezen van deze reis?

Anyways, tijd voor dit leuke lookje die ik shootte in Thorn. Het is een vrij casual lookje maar mede door het rode t-shirt vind ik hem toch erg geslaagd. Zeker op doordeweekse dagen kun je mij heel vaak terug zien in dit soort outfits. #loveit

Mijn t-shirt is van het merk Nikkie en heb ik echt al heel erg lang. Er staat in het grijs dus ‘New York’ op. Hier overheen draag ik een blazer van Vero Moda. Dit is een vrij lang model met driekwart mouwen. Een heel prettig model waardoor ik hem heel graag draag. De broek is een grijze, highwaisted broek van Levi’s. Om precies te zijn is het de ‘Levis Mile high super skinny in smoke show grey stretch denim’. Hij heeft een hoge tailleband en een ritssluiting. De stof is stevig maar erg soepel waardoor hij erg comfortabel zit. Om deze look af te maken draag ik mijn bikerboots van Blowfish Malibu. Het riempje is van Loavies.

Om de look af te maken draag ik een mix van allerlei gouden sieraden.

Binnenkort komt dit lookje voorbij in mijn feed op Instagram. #staytuned (@lindseybeljaars)

Details

Dit was hem, mijn OOTD Ready for Valentine! Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 18 februari 2020 / 17:13

    Wat een toffe outfit weer! 🙂