fbpx
5   130
63   374
32   178
76   132
68   113

Ik heb officieel last van lentekriebels

Ik heb officieel last van lentekriebels

Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen, ik ben de kou, regen en storm meer dan zat. Het lijkt wel alsof de herfst eeuwig duurt en de winter nooit begonnen is. Gelukkig gaan wij nog een weekje naar Lapland om echt de winter te ervaren. Maar eenmaal terug mag, wat mij betreft, de lente absoluut beginnen. Ik heb officieel last van lentekriebels!

Ik heb officieel last van lentekriebels

Gisteren reed ik naar mijn werk en zag ik dat de eerste bloembollen al zijn uitgekomen. Dit zorgde er direct voor dat ik de lentekriebels te pakken had. Ik merkte het vooral aan de volgende drie dingen:

Outfit

Ik ben wel weer klaar met de laarsjes en de panty’s. Gisteren trok ik een lichte momjeans met sneakers aan. Een t-shirtje is uiteraard te koud maar met een blazertje is het gelukkig goed te doen. Ik kijk enorm uit naar het moment dat de temperatuur zacht genoeg is om jurkjes zonder panty’s te dragen. #genieten En wat denk je van een voorjaarszonnetje op je gezicht? En het dragen van een zonnebril? Heerlijk!

Telefoonhoesje

Sinds kerst heb ik een zwart hoesje met gouden glitters om mijn telefoon. Het was de hoogste tijd om die eens te vervangen. Ik kon het letterlijk niet meer aanzien, haha! Nu heb ik een pastelroze hoesje met een groene popsocket met monstera bladeren. Helemaal #lenteproof! Op dit moment heb ik een iPhone Xr maar ik twijfel echt enorm om een Samsung S20 ultra aan te schaffen. Voornamelijk vanwege de camera en de 5G functie. Even serieus, de Samsung S20 ultra heeft naar verwachting een 108 megapixel camera! De camera van mijn telefoon gebruik ik zowel voor mijn blog als voor mijn instagram dus een goede camera is belangrijk. Die van mijn iPhone is ook zeker niet slecht maar goed, het kan natuurlijk altijd beter. In de kwaliteit van een camera investeer ik graag. Ik heb ook al een heel leuk, lenteproof beschermhoesje samsung galaxy s20 ultra gespot.

Tuin

Vorig jaar was ik zo ontzettend blij met onze tuin. Ik was samen met mijn ouders naar Intratuin geweest en de tuin was 100% lente- en zomerproof. De hele zomer hebben de planten in bloei gestaan en daar heb ik zo van genoten. Nu is de tuin één grote, treurige boel. Uiteraard staat er niets in bloei en zijn de planten voornamelijk dor en/of dood. Daarnaast zijn de stenen voorzien van een laag groene aanslag. Ik merk dat ik gewoon zin heb om weer in de tuin aan de slag te gaan.

Ik heb vast nog wel op meer momenten last van lentekriebels, maar deze drie dingen zijn de eerste tekenen hiervan.

Heb jij al last van Lentekriebels?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel is een samenwerking.

Delen:

2 Reacties

  1. 19 februari 2020 / 07:18

    Wij willen de tuin ook aan gaan pakken en iets groener maken. Van mij mag de lente snel van start gaan. Op vrije dagen lekker een stuk gaan wandelen of fietsen. Elke dag kijk ik de weerberichten of de zon eindelijk in aantocht is, het lijkt er voorlopig nog niet op..

  2. 18 februari 2020 / 16:21

    Ja zo herkenbaar. Hoe gezellig ik het ook vind om onder een dekentje te kruipen met een kop thee als het buiten stormachtig weer is, ik ben het inmiddels ook zat hoor. Kom maar door met het lenteweer!