fbpx
3   18
15   36
65   136
97   454
54   138

Essence lente/zomer 2020

Yes, we gaan echt richting de lente. De eerste persberichten en perspakketten met de lentecollecties zijn binnen en stiekem bezorgen deze mij absoluut de lentekriebels. In dit artikel laat ik je de nieuwe producten zien die vanaf maart in de Essence schappen zijn te vinden. Let op: dit is dus géén review maar puur een artikel om de nieuwe collectie aan jullie te laten zien. Let’s go! 

my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER – €3,99

De prettige lichtgewicht, mousse-achtige textuur van de my SKIN PERFECTOR TINTED PRIMER smelt onweerstaanbaar zacht in de huid. Alleen gedragen creëert de velvet primer een natuurlijke dekking voor een gladde huid. Aangebracht als een basis en in combinatie met foundation tovert het een vlekkeloos gezicht tevoorschijn.

my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER – €3,89

De gewichtsloze formule van de my SKIN PERFECTOR LOOSE FIXING POWDER geeft de huid een egale, matte finish zonder een maskereffect. Dankzij fijne parels en de combinatie van verschillende poeders worden de poriën zichtbaar geminimaliseerd en wordt glans geabsorbeerd. De toegevoegde kleurpigmenten voorzien de huid van een effen finish. De vegan, losse poeder kan individueel gebruikt worden voor een bijzonder natuurlijk resultaat met een subtiele glow of bovenop je make-up voor extra dekking.

JELLY NAIL POLISH REMOVER – €2,89

Onderweg en je nagels hebben een nieuwe look nodig? Geen probleem! Dankzij de gelachtige textuur drupt deze heerlijk naar ananas geurende JELLY NAIL POLISH REMOVER niet meteen uit het flesje – je kunt nu zelfs nagellak verwijderen in het vliegtuig, zonder ongewenste aandacht te trekken!

STAY 8h MATTE liquid lipstick – €2,99

Je kunt vertrouwen op de STAY 8h MATTE liquid lipstick, want de ultralange duurzaamheid van tot wel acht uur is bewezen inonafhankelijke tests. De lipsticks zijn gemakkelijk aan te brengen met de ergonomische applicator. De negen verleidelijke en draagbare kleuren voorzien de lippen van een extreem matte finish. En de textuur is zo licht dat je het bijna niet voelt zitten.

BYE BYE PANDA EYES! mascara – € 3,59

Dramatisch volume zonder vlekken! De olievrije- en vegan formule van de BYE BYE PANDA EYES! mascara geeft je wimpers niet alleen een zwart kleur, het wikkelt zich ook om de kleinste haartjes als een zachte film – voor een perfecte look, elke dag weer. Nog meer goed nieuws: klontert niet, breekt niet af en is gemakkelijk te verwijderen met warm water, zonder het gebruik van make-up remover!

the NUDE edition eyeshadow palette – € 3,99

De nieuwe essence oogschaduwpaletten en hun onweerstaanbare matte en glinsterende tinten zijn echte sterren: de perfect op elkaar afgestemde tinten van de nude en rose editie zijn ideaal voor de meest diverse dag- en avondlooks. De negen poederkleuren passen bij elke huidskleur, behouden langdurig hun kleur, zijn super zacht en hoog gepigmenteerd.

24ever ink liner – € 2,89

Intense, diepzwarte looks in slechts één lijn – dit is mogelijk dankzij de 24ever ink liner. Het intense zwart omlijst het oog met een zijden matte finish en blijft tot wel 24 uur lang zitten. Dankzij de accurate, stabiele punt en de vorm voor een goede grip kan de eyeliner makkelijk langs de wimperlijn worden geleid.

ANTI SPLIT FILE – €1,39

Nail lovers met gevoelige nagels opgelet: de nieuwe ANTI SPLIT FILE is extreem zacht voor de nagels. De vijl krijgt zelfs zeer dunne en broze nagels perfect in vorm zonder ze onnodig te belasten.

NAIL & CUTICLE CREAM – €1,99

Verwennerij ten top met de NAIL & CUTICLE CREAM! De vegan formule met rijke kokosnootolie beschermt intensief en vernieuwt gevoelige en veeleisende nagelriemen – voor handen zo fris als na een manicure!

coconut kiss caring lip peeling – €2,39

De coconut kiss caring lip peeling laat je lippen verleidelijk zacht en glad aanvoelen dankzij de natuurlijke scrubdeeltjes van geraspte kokosnoot en suiker, samen met 10% verzorgende amandelolie. Pak simpelweg een kleine hoeveelheid van de fijne, naar kokosnoot ruikende scrub met je vingers, masseer zachtjes op de lippen en verwijder vervolgens – voor ultrazachte lippen om te zoenen!

WITCH SIDE eyeshadow palette – €9,89

Je zegt dat een heks iets slechts is? Wel, iedereen kan een goede of slechte kant kiezen met het nieuwe WITCH SIDE oogschaduwpalet met twee kleurcombinaties; een lichte en een donkere zijde. De 15 hoog gepigmenteerde matte- en glinsterende tinten en metallic ‘vlok’ nuances helpen bij het creëren van een draagbare of adembenemende, mystieke oogmakeup stijl. Ondeugend of lief – je hoeft niet maar één kant te kiezen!

Essence lente/zomer 2020

Dit zijn de producten die ik heb ontvangen uit de gloednieuwe Essence lente/zomer 2020 collectie. Uiteraard bestaat de nieuwe collectie uit veel meer items dan deze. Zo is het Nude Edition palette ook verkrijgbaar in een Rose Edition variant en is er naast de Panda Mascara ook nog een Waterproof mascara aan het assortiment toegevoegd. Valse wimpers, chrome eyeshadows, highlighters, blushes, allerlei soorten nagelverzorging en nagelstickers zijn ook aan de collectie toegevoegd. Dit artikel is dus eigenlijk maar een kleine sneakpeak. Ik adviseer je zeker om zelf een kijkje te gaan nemen in de schappen.

Deze Essence Lente/Zomer 2020 collectie is verkrijgbaar in de drogisterijen vanaf maart. 

Wil jij van een product absoluut een review teruglezen? Laat me dit even weten in de reacties x

Ga jij een kijkje nemen in het Essence schap in maart? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 17 februari 2020 / 13:10

    Leuke producten he! Ik heb ze ook ontvangen en ga ze nu lekker testen te komende week!

  2. Jeanelle
    17 februari 2020 / 10:02

    Wat een mooie producten…heb er zojuist een aantal op mijn lijstje gezet. Ben erg nieuwsgierig naar de Nail & Curticle Cream en de mascara.