fbpx
109   124
46   183
42   95
12   191
65   389

Favorieten van Januari 2020

Zoals je al jaren van mij bent gewend, sluit ik ieder jaar af met mijn beautyfavorieten. Daar wil ik nu, in 2020, even een kleine verandering in brengen. Natuurlijk schrijf ik nog heel veel over beauty maar ook onderwerpen zoals fashion, lifestyle en interieur zie je steeds meer terug op mijn blog. Vanaf 2020 wil ik dus de verandering maken van beautyfavorieten naar favorieten. Dan kan ik in het artikel ook eens een leuke fashiontip delen of misschien wel een heerlijk recept dat ik net heb ontdekt. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik. Lees je mee?

Van Gils I for her Eau de Toilette

Sinds 2019 ben ik lid van de Kruidvat Squad en iedere maand krijg ik een ontzettend leuke box binnen met hierin allerlei nieuwe producten. In de box van december zat de Van Gils I for her Eau de Toilette. Een geur waar ik direct erg nieuwsgierig naar was aangezien ik Van Gils voornamelijk ken als merk van herengeuren. De vrouwelijke ‘for her’ variant blijkt vrij sterk en vrij mannelijk maar dat is juist precies wat ik lekker vind. Na een tijdje vervliegt de geur een beetje en wordt hij heel erg zacht en warm. Ontzettend lekker!

10K volgers op Instagram

Op ‘werkgebied’ is dit absoluut het leukste moment van januari. Ik bereikte de 10.000 volgers op Instagram. Geloof me, ik had dit never nooit durven dromen. Volgens mij had ik afgelopen augustus nog 4K en dat vond ik zo’n gigantische mijlpaal. Sindsdien heb ik ontzettend veel energie in mijn account gestopt en is het echt in een razendsnel tempo gegaan. Nogmaals, ik had echt nooit gedacht dat dit moment ooit zou komen maar ik ben er heel erg blij mee en er stiekem ontzettend trots op!

Doe jij mee met de superleuke winactie op mijn Instagram Account om dit aantal volgers te vieren? 

OOTD Pied de Poule Blazer

Mom Jeans

Ik kan aan alles merken dat ik ontzettend behoefte heb aan de lente. Qua outfits merk ik alweer dat ik liever richting de lichte spijkerbroeken en de sneakers neig. Al was het weer deze week weer zo slecht dat dat eigenlijk niet echt ging. Gelukkig waren er ook een aantal mooie dagen in januari en op die dagen heb ik mijn nieuwe Mom Jeans van het merk Pieces gedragen. Absoluut een favoriet van de afgelopen maand. Je hebt hem ook in mijn OOTD Pied de Poule blazer voorbij zien komen.

Jubileumfeestje

Een favoriet moment op ‘privégebied’ was absoluut het feestje dat mijn vader organiseerde. Op deze foto zie je links mijn broer Dave en in het midden, natuurlijk, mijn vader Ton. Zo rond half januari kreeg ik ineens te maken met een fikse middenoorontsteking waardoor ik een dag of 8 van het bed, naar het toilet en weer terug ben gekropen. Niet echt prettig! Gelukkig was ik net op tijd voor het feestje weer op de been. Het feestje was om zijn 40 jarige jubileum te vieren op zijn werk. Natuurlijk kennen wij eigenlijk de collega’s van papa niet echt maar het was een erg gezellige avond en het was leuk om mijn vader in het middelpunt te zien en om te zien hoe goed hij gewaardeerd wordt door zijn collega’s.

Loetje in Breda

Yes!! Loetje is gevestigd in Breda! Op ontelbaar veel instagramaccounts heb ik die heerlijke biefstuk in een bad met jus al voorbij zien komen. Toch wat het er nog nooit van gekomen om een vestiging van Loetje te bezoeken. Gelukkig kwam daar begin januari verandering in. Samen met vrienden zijn we hier heerlijk gaan dineren op een zaterdagavond. Jeetje, wat was het lekker zeg. Echt een aanrader en absoluut mijn favoriete etentje van januari.

Favorieten van Januari 2020

Dit waren ze, mijn favorieten van januari 2020! Als je één favoriet van januari mocht kiezen, wat zou het zijn?  

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 3 februari 2020 / 17:31

    Wat een mooi lijstje aan favorieten. Een grote favoriet van afgelopen maand voor mij waren mijn geurstokjes van Rituals die echt heerlijk roken en daarnaast mijn flared broek!