fbpx
17   33
58   258
41   84
60   177
40   226

Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask

Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask

Oh yes! We trappen februari af met een heerlijk maskertje in the spotlight. Begin januari ontving ik het persbericht en half januari het product zelf. Uiteraard heb ik de afgelopen tijd heerlijk dit maskertje uitgetest en inmiddels heb ik er absoluut een mening over kunnen vormen. Ben jij benieuwd wat ik van dit Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask vind? Lees gezellig met me mee!

Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask

Het leuke is dat ik nog nooit eerder een product van Origins heb gereviewd. Wow! Hoe is dat eigenlijk mogelijk? In al die jaren tijd! Het merk ken ik al een hele lange tijd en ik ben er eigenlijk altijd over te spreken. Vraag me dus ook niet waarom ik er nooit over heb geschreven want ik kan het je echt niet vertellen.

Anyways, ik geef je eerst wat achtergrondinformatie over het merk Origins. Het is een cosmeticamerk uit de VS, opgericht in 1990 door Leonard Lauder, zoon van Estée Lauder. Het merk vertrouwt op de kracht van planten en wil kwalitatieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten creëren met de kracht van de natuur die bewezen is door de wetenschap. Origins producten bevatten krachtige plantextracten, organische ingrediënten en 100% natuurlijke, essentiële oliën.

De verpakking van dit masker spreekt me eigenlijk direct aan. Het masker zit in een tube en ziet er qua design heel netjes en clean uit. Eigenlijk precies zoals ik van Origins ben gewend. Qua print ziet het er lekker tropisch uit met grove bladeren en een kokosnoot. Natuurlijk een perfecte match met het product en de productnaam.

Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask van Origins is het masker die niet mag ontbreken in uw verzorgingsroutine. Het masker geeft een verfrissende boost van hydratatie aan de huid. Het bevat een booster die onmiddellijk de uitstraling en het vochtniveau herstelt voor een gezonde gloed. De vetrijke crèmeformule verlicht een droge tot zeer droge huid.

Tijdens het maken van productfoto’s heb ik dit masker heerlijk op mijn gereinigde gezicht aangebracht. Het masker zelf is wit van kleur en ruikt echt heerlijk naar kokos. Niet chemisch of overheersend maar juist zo’n heerlijk vers vleugje kokosnoot. Nu ben ik zelf dol op zowel de geur als de smaak van kokosnoot dus wat dat betreft is dit masker perfect voor mij. Qua structuur voelt hij echt aan als luchtig en whipped. Dus geen dikke crème maar juist meer een luchtige structuur. Lekker! In totaal heb ik het masker 20 minuten laten zitten en het vervolgens van mijn gezicht gehaald met een washandje met lauwwarm water.

Conclusie

Je hebt het misschien al een beetje kunnen merken, ik ben erg enthousiast over dit Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask. De geur vind ik heerlijk maar de werking eerlijk gezegd ook. Door de luchtige structuur laat het masker zich fijn aanbrengen en zorgt hij voor een fijne laag. Het voelt een beetje als botercrème, is dat raar? Haha! Tijdens de 20 minuten voelt mijn huid helemaal niet prikkend of trekkerig aan. Na het verwijderen van het masker voelt mijn gezicht heerlijk zacht, gevoed en verzorgd aan. Ja, dit is echt een aanradertje hoor!

Dit Origins Glow-Co-Nuts Hydrating Coconut Moisture Mask bevat 75ml. kost € 23,70 en is te koop bij Douglas.

Heb jij weleens een product van Origins gehad? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

2 Reacties

  1. 3 februari 2020 / 17:29

    Deze ga ik zeker onthouden! Klinkt erg fijn!

  2. 3 februari 2020 / 10:22

    Oeh, deze ga ik onthouden! Klinkt erg goed. 🙂