fbpx
68   453
122   416
93   152
58   110
279   837

OOTD Pied de Poule Blazer

OOTD Pied de Poule Blazer

Het klinkt een beetje gek maar soms heb ik echt totaal geen inspiratie voor nieuwe outfits. Ik duik dan mijn kast in en probeer nieuwe, ‘out of the box’ combinaties te maken. Soms lukt me dit en soms ook totaal niet. Het is dan wel fijn om weer even nieuwe items aan de garderobe toe te voegen als frisse wind. Dit zorgt namelijk altijd wel weer voor nieuwe creaties. Vandaag laat ik je een lookje zien met een nieuwe blazer en een nieuwe mom jeans die ik heb gescoord bij Sans-Online. Kijk je mee?

OOTD Pied de Poule Blazer

OOTD Pied de Poule Blazer

Als er op dit moment een printje helemaal on trend is dan is het de Pied-de-Poule print. Een print die al ontzettend oud is en die je nu overal weer terug ziet komen. Daarnaast is ook oversized op dit moment erg in de mode en zie je veel dames blazers die doen vermoeden dat je hem bij je vader of vriend uit de kast hebt getrokken. Een gewaagde trend die, als je hem goed styled, echt super leuk kan zijn. Het is iets wat ik totaal nog niet in mijn kast heb hangen en dat is precies de reden waarom ik hiervoor heb gekozen.

Mijn blazer is van Tom Tailor. Hij heeft een heel fijn en speels Pied de Poule printje met een fijn, roze streepje erdoorheen. Ik draag hem in de maat S maar doordat hij die boyfriendfit heeft valt hij toch lekker oversized. Doordat hij verder grijs, zwart en wit is kan ik hem eindeloos combineren. Ik zie hem mijzelf in de lente/zomer ook prima als jasje dragen overigens.

Om de oversized fit van de blazer te compenseren draag ik er een body van My Jewellery onder. Deze zit vrij strak, heeft een v-hals met overslag en een fijn satijnen stofje. Een hele goede combi!

De bovenkant van de look is vrij netjes en daarom besluit ik om er een grove Mom Jeans van Pieces onder te dragen. Dit maakt de look juist weer extra casual, precies zoals ik hem hebben wil. Deze jeans heeft een Bleached wash met een high waisted model. Daarnaast valt hij op de enkels en heb ik hem een randje omgeslagen. Om de look compleet te maken draag ik er mijn bikerboots met studs van ComeGetFashion onder.

Heb jij deze OOTD Pied de Poule Blazer al voorbij zien komen op mijn Instagram? @lindseybeljaars Volg je mij al?

Details

Dit was hem, mijn OOTD Pied de Poule Blazer. Wat vind jij van dit lookje? 

Volg je mij al op Instagram & Bloglovin’?

Delen:

2 Reacties

  1. 28 januari 2020 / 15:44

    Wat een leuke outfit! Ik heb ook een vergelijkbare blazer en in combineer hem meestal ook zo, alleen dan vaak met mijn overknee laarzen. 🙂

  2. 28 januari 2020 / 08:47

    Prachtige outfit Lindsey! Staat je leuk.