fbpx
42   220
34   73
54   169
35   219
23   229

Van Gils I For Her Eau de Toilette

Zoals je wellicht wel weet ben ik sinds 2019 lid van de Kruidvat Squad. Een super leuke samenwerking die ervoor zorgt dat ik iedere maand een gigantisch pakket aan Kruidvat producten ontvang. De unboxings van deze pakketten deel ik altijd op Instagram in mijn stories. Volg je mij dus nog niet op instagram maar ben je wel benieuwd naar de pakketten? Volg me dan bij deze @lindseybeljaars Anyways, in het laatste pakket van 2019 zat deze Van Gils I For Her Eau de Toilette en in dit artikel vertel ik je er alles over. Lees je mee?

Van Gils I For Her Eau de Toilette

Van Gils ken je waarschijnlijk als merk voor mannenparfum. Dat klopt! Maar Van Gils I lanceert nu naast de herenparfum nu ook een Van Gils I For Her. De verpakking trok direct mijn aandacht aangezien ik, zeker in de herfst en winter, houd van wat zwaardere geuren. Soms kan ik zelfs mannengeuren lekkerder vinden dan vrouwengeuren.

De kartonnen verpakking heb ik helaas niet meer maar de geur zit in een rechthoekige, bordeaux rode verpakking. Deze verpakking heeft een chique ombre effect met gouden letters. Het ziet er heel feestelijk uit. De flacon zelf is cilindervormig met ‘I For Her’ en ‘Van Gils’ sierlijk in het goud op het glas gedrukt. De dop is donkerrood en heeft een lederen effect met ook gouden details. Wat een chique vormgeving. Love it! 

Topnoten: combinatie van framboos en roze peper.
Hartnoten: een prachtig bloemenbouquet en een vleugje warme patchoeli.
Basisnoten: Rijk sandelhout, poederachtige tonen en verleidelijke musk.

Bij het lezen van deze geurnoten dacht ik gelijk ‘YES!’ Dit is gewoon echt iets voor mij. Tijdens het opsprayen begint de geur vrij zwaar en mannelijk. Dit vervliegt na een paar minuutjes en daarna wordt de geur echt heel erg warm en bloemig. Hij eindigt inderdaad heel zacht en warm en hij is gewoon echt heel erg lekker. Ik kan niet anders zeggen. Dit is precies een geur die ik heel graag draag in de herfst of winter. Score! 

Deze Van Gils I For Her Eau de Toilette € 36,- voor 50 ml. en € 51,50 voor 100ml. De geur is o.a. te koop bij Kruidvat. 

Wat is jouw favoriete geur op dit moment?

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

Delen:

1 Reactie

  1. 13 januari 2020 / 15:49

    Oeh ik ben echt benieuwd geworden!