fbpx
34   149
25   56
67   128
25   261
24   103

Mijn herfst Instagram-feed

Het is tijd om weer wat aandacht te besteden aan mijn Instagram kanaal. Natuurlijk blog ik nog steeds iedere werkdag maar daarnaast ben ik ook ontzettend aan het werken aan mijn Instagram account. Op dit moment heb ik een heerlijke, hersftachtige feed. Ben jij benieuwd naar mijn Herfst Instagram-feed, lees lekker mee.

Mijn herfst Instagram-feed

Ik denk dat sinds het voorjaar van 2019 mijn ‘instagram-game’ echt is gestart. In februari ben ik in New York geweest en die foto’s sloegen ontzettend goed aan. Daarna heb ik de stijgende lijn vast gehouden en ben ik actief aan de slag gegaan met outfits shooten. Dit doe ik voornamelijk samen met mijn moeder en met mijn vriend.

Sindsdien heb ik dus eigenlijk een beetje de smaak te pakken. Gelukkig is dit zeker terug te zien aan mijn engagement. Mijn volgers zijn ontzettend gegroeid maar gelukkig blijven de likes en de reacties ook zeker niet uit. Zelf ben ik ook erg actief op Instagram en dan is het ook wel fijn om dat terug te krijgen.

Tijdens mijn reis door Costa Rica stond mijn account volledig in het teken van dit prachtige land. Het was leuk om te zien dat dit ook super goed werd opgepakt. Blijkbaar vond iedereen het heel leuk om via mijn Instagram, door middel van posts en stories, toch een beetje de reis mee te beleven.

Eenmaal terug in Nederland was het, qua weer, direct herfst. Mijn feed heb ik dan ook gelijk omgegooid van een zomerse Costa Rica sfeer naar een warme, herfstsfeer. Ik kan oprecht zeggen dat ik op dit moment ontzettend blij ben met mijn herfst instagram-feed en dat is ook de reden van dit artikel.

Ik ben benieuwd; volg jij mij al op Instagram? Zo niet, dan zou ik het natuurlijk heel erg leuk vinden als je dit wel doet. Je kunt me vinden onder @lindseybeljaars Spam hieronder je account en dan kom ik zeker eventjes een kijkje nemen op je account. #letssupporteachother #girlssupportgirls

Volg jij mij al op Instagram? 

Volg je mij al op Instagram Bloglovin’?

Delen:

1 Reactie

  1. 19 november 2019 / 14:53

    Echt een prachtige feed!